Aksaray'da yüksek sesle müzik dinleyen genç sürücü cezayı yedi! "Ceza yesem de dinlerim"

Aksaray'da meydana gelen olayda yüksek sesle müzik dinleyerek yolculuk yapan genç sürücü, jandarmanın uygulama noktasına geldiğinde cezayı yedi. Ceza yiyen genç sürücü, jandarmalara beklenmedik bir tepki verdi. Genç sürücü, "ceza yesem de dinlerim" dedi. İşte detaylar...

  • Olay, merkeze bağlı Sağlık beldesinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, meydana gelen kazaların en aza indirilmesi, can ve mal kayıpların önüne geçilmesi amacıyla çeşitli çalışmalar yapan Aksaray İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şubesi ekipleri, Sağlık beldesinde uygulama ve denetim yaptı.

Aksaray'da yüksek sesle müzik dinleyen genç sürücü cezayı yedi! "Ceza yesem de dinlerim" - Resim : 1

  • Uygulama esnasında 68 EC 224 plakalı otomobille yüksek seste müzik dinleyerek uygulama noktasına giren genç sürücü trafik jandarmasınca durdurularak müziğin sesi kıstırıldı.

Aksaray'da yüksek sesle müzik dinleyen genç sürücü cezayı yedi! "Ceza yesem de dinlerim" - Resim : 2

  • Ehliyet ve ruhsat kontrolünden geçirilen 18 yaşındaki Rıdvan Y. isimli sürücünün ehliyeti yeni aldığı ve aday sürücü olduğu anlaşıldı.

Aksaray'da yüksek sesle müzik dinleyen genç sürücü cezayı yedi! "Ceza yesem de dinlerim" - Resim : 3

  • Sürücüye yüksek ses dinlemenin yasak olduğunu anlatan trafik jandarması sürücüye cezai işlem uyguladı.

Aksaray'da yüksek sesle müzik dinleyen genç sürücü cezayı yedi! "Ceza yesem de dinlerim" - Resim : 4

  • İşlemler sırasında gazetecilerin “Neden yüksek sesle dinliyorsun?” sorusuna, “Abi arabanın içinde bir ben duyuyorum diye” diye cevap verirken, “Daha mı iyi oluyor yüksek sesle dinleyince?” sorusuna ise “Ses olunca iyi oluyor da, ne yapalım hayırlısı olsun, bir daha dikkat ederiz” diye cevap verdi.

Aksaray'da yüksek sesle müzik dinleyen genç sürücü cezayı yedi! "Ceza yesem de dinlerim" - Resim : 5

  • Ceza işlemleri devam ederken “Ceza yesen de dinler misin?” sorusuna ise “Abi dinlerim ya” diye yanıtlayan genç sürücü, trafik jandarmasının “Sen uygulama noktasına yüksek ses müzikle geliyorsun” demesine ise “Mahalle arası değil ki abi. Bende açtım gidiyordum işte” diye yanıt verdi.

Aksaray'da yüksek sesle müzik dinleyen genç sürücü cezayı yedi! "Ceza yesem de dinlerim" - Resim : 6

  • Sürücüye yüksek sesli müzik dinlemekten 436 TL para cezası kesildi.
Aksaray
Aç kalan kurtlar İstanbul'da şehre indi Arda Turan Seçin Erzan'a 14 milyon doları nasıl elden verdi? İstanbul'da barajların doluluk oranı yüzde kaç oldu, barajlardaki son durum nedir? Sağlık Bakanlığı engelli personel alımı kura çekimi ne zaman yapılacak?