Aldatmanın bedeli! Balkondan attı ölmeyince başında bıçakla bekledi

Bursa'da G.K. (33), kendisini aldattığı şüphesiyle tartıştığı kocası Y.U.'yu evlerinin ikinci katındaki pencereden boşluğa itti. Metrelerce yükseklikten düşerek yaralanan ve yerde hareketsiz şekilde yatan kocasının yanına elinde bıçakla gelerek bir süre başında bekleyen G.K., bu sırada kendisini telefonla görüntüleyen komşularına da tepki göstererek, "Beni aldatmanın bedeli bu, erkek olun karınıza sahip çıkın" dedi.

Aldatmanın bedeli! Balkondan attı ölmeyince başında bıçakla bekledi
  • Bursa'nın Merkez Osmangazi ilçesi Demirtaş Barboros Mahallesindeki bir apartmanda yaşayan çift  arasında kriz çıktı.

Aldatmanın bedeli! Balkondan attı ölmeyince başında bıçakla bekledi - Resim : 1

  • Aldatıldığını düşünen G.K., kocası Y.U. ile tartışmaya başladı. Akşam saatlerinde yaşanan olayda tartışma sonrasında G.K. kocası Y.U.'yu 2'nci kattaki evlerinin penceresinden boşluğa itti.

Aldatmanın bedeli! Balkondan attı ölmeyince başında bıçakla bekledi - Resim : 2

  • Metrelerce yükseklikten düşen Y.U., acı içerisinde komşularından yardım isterken kadın, bu kez elinde bıçakla kocasının yanına koştu.

Aldatmanın bedeli! Balkondan attı ölmeyince başında bıçakla bekledi - Resim : 3

"BENİ ALDATMANIN BEDELİ BU, ERKEK OLUN KARINIZA SAHİP ÇIKIN"

  • Yerde yatan Y.U.'ya hakaretlerde bulunan G.K., bu sırada kendisini telefonla görüntüleyen komşularına da tepki gösterdi.
  • Elindeki bıçakla eşinin çevresinde dolaşan G.K., camdan bakan komşularına da "Beni aldatmanın bedeli bu, erkek olun karınıza sahip çıkın" diye bağırdı.

Aldatmanın bedeli! Balkondan attı ölmeyince başında bıçakla bekledi - Resim : 4

YARALI KOCA HASTANEYE SEVK EDİLDİ

  • Apartman sakinlerinin 112 Acil Çağrı Merkezine yaptığı ihbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. 
  • Yaralı adam olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis Olayla ilgi soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA

Az önce deprem mi oldu? En son nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu Skuter ve motokuryelere fırtına yasağı Anadolujet uçağı, Elazığ’a acil iniş yaptı Bayburt'ta kar yağışı etkili oldu