Ankara Valiliği yarın için uyardı! Sağanak etkili olacak

Ankara Valiliği, yarın etkili olması beklenen sağanak nedeniyle ani sel ve su baskınlarına karşı uyardı. Açıklamada," 9 Haziran 2023 Cuma günü ilimiz çevrelerinde beklenen gök gürültülü sağanak yağışların öğle saatlerinden sonra yerel kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" denildi.

Ankara Valiliği yarın için uyardı! Sağanak etkili olacak

Ankara Valiliği, yarın etkili olması beklenen sağanak nedeniyle, vatandaşları ani sel ve su baskınlarına karşı uyardı.

Valilikten yapılan açıklamada, "Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezi'nden alınan son verilere göre; 9 Haziran 2023 Cuma günü ilimiz çevrelerinde beklenen gök gürültülü sağanak yağışların öğle saatlerinden sonra yerel kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" denildi.

Bizim kokoreç oldu Yunanların "kokoretsi" Milli Savunma Bakanlığı'ndan bedelli askerlik başvurusu için tarih uyarısı! Kokoretsi nedir, neyden yapılır, kokoreç ile farkı nedir? Yürüyen merdiven kazası kamerada