Az önce deprem mi oldu, nerede, kaç büyüklüğünde? 6 Mayıs 2024 AFAD- Kandilli Rasathanesi son depremler

Son dakika deprem haberleri yakından takip ediliyor. Ülkemizde meydana gelen depremler, AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından kaydediliyor. Ayrıca 3.5 Mw'den büyük depremler AFAD sosyal medya hesabından duyuruluyor. Dün gece Van'da meydana gelen 3,9 Mw büyüklüğündeki deprem bu hesaptan bildirildi. Peki, bugün en son nerede, ne zaman, kaç büyüklüğünde deprem oldu? İşte 6 Mayıs 2024 güncel son depremler listesi...

Az önce deprem mi oldu, nerede, kaç büyüklüğünde? 6 Mayıs 2024 AFAD- Kandilli Rasathanesi son depremler

Az önce deprem mi oldu? Ülkemizde gün içinde yüzlerce deprem meydana geliyor. Bu depremler AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından son depremler listesine kaydediliyor. Bu listede depreme dair büyüklüğü, merkezi, derinliği gibi bilgilere ulaşılabiliyor. Peki, bugün en son nerede, ne zaman, kaç büyüklüğünde deprem oldu? İşte 6 Mayıs 2024 güncel son depremler listesi...

Az önce deprem mi oldu, nerede, kaç büyüklüğünde? 6 Mayıs 2024 AFAD- Kandilli Rasathanesi son depremler - Resim : 1

AFAD SON DEPREMLER LİSTESİ

Afet ve Acil Yönetim Başkanlığı AFAD'ın "deprem.afad.gov.tr/last-earthquakes.html" internet adresinde Türkiye ve yakın çevresinde meydana gelen son depremler listeleniyor. Bu liste ile depremin büyüklüğü, meydana geldiği yer ve depremin derinliği gibi birçok değeri görebilirsiniz. 

AFAD SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYINIZ

Az önce deprem mi oldu, nerede, kaç büyüklüğünde? 6 Mayıs 2024 AFAD- Kandilli Rasathanesi son depremler - Resim : 2

KANDİLLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER LİSTESİ

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Bölgesel Deprem ve Tsunami İzleme ve Değerlendirme Merkezi tarafından son depremler www.koeri.boun.edu.tr adresinden ülkemiz ve yakın çevresindeki depremleri anlık ve güncel olarak listeliyor.

KANDİLLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYINIZ 

Van'da deprem Meteoroloji açıkladı: Sıcaklıklar artıyor mu, yağışlar bitti mi? Diyarbakır'da arazileri dolu vurdu Rüyada Banyo Yapmak Neye Çıkar? Banyo Yapmak Neye Delalet Eder?