Az önce deprem mi oldu son dakika? Bugün en son nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu?

Son dakika deprem haberleri yakından takip ediliyor. Ülkemizde meydana gelen depremleri AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından kaydediliyor. Son depremler listesine kaydedilen depremlere göre bugün Ege Denizi açıklarında - Karaburun İzmir civarında 2,1 ile 4,5 aralığında yedi deprem meydana geldi. Depremler, kıyıya elli km uzaklıkta oldu. Peki, en son nerede, ne zaman, kaç büyüklüğünde deprem oldu? İşte 15 Mayıs 2024 son depremler listesi...

Az önce deprem mi oldu son dakika? Bugün en son nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu?

AFAD ve Kandilli Rasathanesi, bugün meydana gelen depremleri son depremler listesi ile yayınladı. Buna göre sabah 7.29'dan itibaren Ege Denizi'nin yaklaşık 40-50 km açıklarında İzmir'in Karaburun ilçesi doğrultusunda yaklaşık on deprem meydana geldi. Depremler 2,1 ile 4,5 büyüklüğünde. İşte 15 Mayıs 2024 son depremler listesi...

Az önce deprem mi oldu son dakika? Bugün en son nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? - Resim : 1

AFAD SON DEPREMLER LİSTESİ

Afet ve Acil Yönetim Başkanlığı AFAD'ın "deprem.afad.gov.tr/last-earthquakes.html" internet adresinde Türkiye ve yakın çevresinde meydana gelen son depremler listeleniyor. Bu liste ile depremin büyüklüğü, meydana geldiği yer ve depremin derinliği gibi birçok değeri görebilirsiniz. 

AFAD SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYINIZ

Az önce deprem mi oldu son dakika? Bugün en son nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? - Resim : 2

KANDİLLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER LİSTESİ

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Bölgesel Deprem ve Tsunami İzleme ve Değerlendirme Merkezi tarafından son depremler www.koeri.boun.edu.tr adresinden ülkemiz ve yakın çevresindeki depremleri anlık ve güncel olarak listeliyor.

KANDİLLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYINIZ 

Bugün hava nasıl olacak 15 Mayıs 2024? Havalar ne zaman ısınacak Meteoroloji'den açıklama! Bursa'da akıllara durgunluk veren görüntüler! Rüyada Birinin Yüzüne Tokat Atmak Ne Demek? Neye Anlama Gelir? Rüyada Küs Olduğun Kayınpederi Görmek Nedir? Neye Delalet Eder?