Bugün en son nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 22 Mayıs 2024 AFAD- Kandilli Rasathanesi son depremler

Az önce deprem mi oldu merak ediliyor. Kandilli Rasathanesi ve AFAD, ülkemizde meydana gelen depremleri anlık tespit ediyor ve son depremler listesine kaydediyor. Bu listede meydana gelen depremlere dair konum, derinlik, tip, büyüklük, yer gibi bilgilere erişebilirsiniz. Peki, bugün en son nerede, ne zaman, kaç büyüklüğünde deprem oldu? İşte 22 Mayıs 2024 son depremler listesi...

Bugün en son nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 22 Mayıs 2024 AFAD- Kandilli Rasathanesi son depremler

AFAD ve Kandilli Rasathanesi, son depremler güncel listesini yayımladı. Bugün şu ana kadar meydana gelen depremler Kahramanmaraş, Malatya, Sivas, Bursa, Hatay, Van, Ege Denizi, Balıkesir, Adıyaman merkezli. İşte 22 Mayıs 2024 güncel son depremler listesi...

Bugün en son nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 22 Mayıs 2024 AFAD- Kandilli Rasathanesi son depremler - Resim : 1

AFAD SON DEPREMLER LİSTESİ

Afet ve Acil Yönetim Başkanlığı AFAD'ın "deprem.afad.gov.tr/last-earthquakes.html" internet adresinde Türkiye ve yakın çevresinde meydana gelen son depremler listeleniyor. Bu liste ile depremin büyüklüğü, meydana geldiği yer ve depremin derinliği gibi birçok değeri görebilirsiniz. 

AFAD SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYINIZ

Bugün en son nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 22 Mayıs 2024 AFAD- Kandilli Rasathanesi son depremler - Resim : 2

KANDİLLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER LİSTESİ

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Bölgesel Deprem ve Tsunami İzleme ve Değerlendirme Merkezi tarafından son depremler www.koeri.boun.edu.tr adresinden ülkemiz ve yakın çevresindeki depremleri anlık ve güncel olarak listeliyor.

KANDİLLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYINIZ 

Bugün hava nasıl olacak? Meteoroloji il il hava durumu tahmini 10 koyunla başladı, kendi işinin patronu oldu Hava trafiğine kuş engeli Rüyada Uzaylı Görmek Ne Anlama Gelir? Neye Delalet Eder?