Az önce deprem nerede oldu son dakika 20 Mart 2024? AFAD - Kandilli Rasathanesi son depremler listesi

Son dakika deprem haberleri yakından takip ediliyor. Vatandaşlar, hissettikleri sarsıntıya dair bilgileri, AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesinden öğrenebiliyor. Deprem kuşağında ülkemizde gün içinde meydana gelen yüzlerce deprem, bu iki kurum tarafından tespit ediliyor ve son depremler listesi ile yayımlanıyor. Peki, en son nerede, ne zaman, kaç büyüklüğünde deprem oldu? İşte 20 Mart 2024 son depremler listesi...

Az önce deprem nerede oldu son dakika 20 Mart 2024? AFAD - Kandilli Rasathanesi son depremler listesi

Az önce deprem mi oldu? Ülkemizde ve yakın çevresinde meydana gelen depremler, AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından anlık olarak kaybediliyor. Ve son depremler listesi ile resmi sitelerinden paylaşılıyor. 6 Şubat'ta meydana gelen deprem sonrasında bölgede Malatya, Hatay, Adıyaman, Adana, Kahramanmaraş, Elazığ ve diğer illerde artçılar veya bağımsız depremler meydana geliyor. Peki, en son nerede, ne zaman, kaç büyüklüğünde deprem oldu? İşte 20 Mart 2024 AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesi...

Az önce deprem nerede oldu son dakika 20 Mart 2024? AFAD - Kandilli Rasathanesi son depremler listesi - Resim : 1

AFAD SON DEPREMLER LİSTESİ

Afet ve Acil Yönetim Başkanlığı AFAD'ın "deprem.afad.gov.tr/last-earthquakes.html" internet adresinde Türkiye ve yakın çevresinde meydana gelen son depremler listeleniyor. Bu liste ile depremin büyüklüğü, meydana geldiği yer ve depremin derinliği gibi birçok değeri görebilirsiniz. 

AFAD SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYINIZ

 Az önce deprem nerede oldu son dakika 20 Mart 2024? AFAD - Kandilli Rasathanesi son depremler listesi - Resim : 2

KANDİLLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER LİSTESİ

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Bölgesel Deprem ve Tsunami İzleme ve Değerlendirme Merkezi tarafından son depremler www.koeri.boun.edu.tr adresinden ülkemiz ve yakın çevresindeki depremleri anlık ve güncel olarak listeliyor.

KANDİLLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYINIZ 

deprem AFAD
Bugün hava nasıl olacak 20 Mart 2024? Yağışlar ne kadar sürecek? 3 kente kış geri döndü! Tünel Kalıp Sistemi Nedir? Depreme Dayanıklı Mı? Nevruz ne zaman? Nevruz Bayramı nasıl kutlanır? Nevruz tatil mi?