Bayram tatili kaç gün? 2024 Kurban Bayramı 1. günü ne zaman? Kurban Bayramı'na kaç gün kaldı?

Bayram tatili yaklaşıyor. Çalışanlar, bayram tatili ile dinlenme fırsatı bulacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yakın zamanda bayram tatilinin idari izin kapsamında dokuz güne çıkarıldığı müjdesini vermişti. Peki, Kurban Bayramı ne zaman, kaç gün kaldı?

Bayram tatili kaç gün? 2024 Kurban Bayramı 1. günü ne zaman? Kurban Bayramı'na kaç gün kaldı?

Kurban Bayramı tatili, çalışanların gündeminde. Sevdikleri ile görüşme fırsatı bulacak vatandaşlar, bayram tatili planları yapıyor. Hem ziyaret hem tatil yapacak çalışanlar bayram tatili kaç gün merak ediyor. İşte 2024 Kurban Bayramı takvimi...

Bayram tatili kaç gün? 2024 Kurban Bayramı 1. günü ne zaman? Kurban Bayramı'na kaç gün kaldı? - Resim : 1

KURBAN BAYRAMI 1. GÜNÜ NE ZAMAN?

Kurban Bayramı, hicri takvimde Zilhicce ayının 10. günü başlıyor ve dört gün sürüyor. 2024'te Kurban Bayramı, 16 Haziran Pazar günü başlıyor. Kurban Bayramı 4. günü ise 19 Haziran Çarşamba gününe denk geliyor.

Bayram tatili kaç gün? 2024 Kurban Bayramı 1. günü ne zaman? Kurban Bayramı'na kaç gün kaldı? - Resim : 2

BAYRAM TATİLİ KAÇ GÜN?

Kurban Bayramı, 15 Haziran Cumartesi arife günü ile başlıyor, 19 Haziran Çarşamba günü sona eriyor. Bayramdan sonra gelen 20 Haziran Perşembe ve 21 Haziran Cuma günleri Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından idari izin kapsamına alındı. Böylece kamu çalışanları için bayram tatili dokuz güne çıkarıldı.

Bayram tatili kaç gün? 2024 Kurban Bayramı 1. günü ne zaman? Kurban Bayramı'na kaç gün kaldı? - Resim : 3

KURBAN BAYRAMI HANGİ GÜNLERE DENK GELİYOR?

Arife günü 15 Haziran Cumartesi
1. günü 16 Haziran Pazar
2. günü 17 Haziran Pazartesi
3. günü 18 Haziran Salı
4. günü 19 Haziran Çarşamba

Rüyada Kedi Eti Yemek Ne Demek? Neye Delalet Eder? Rüyada Kocasını Çıplak Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Deniz Kızı Görmek Nedir? Ne Anlama Gelir? Rüyada Pizza Yemek Ne Anlama Gelir? Neye Delalet Eder?