Bayramda köprü ve otoyollar ücretsiz mi? Hangi köprü ve otoyollar ücretsiz?

Bayramda köprü ve otoyollar ücretsiz mi sorusu bayram ziyareti için bu yolları kullanacak vatandaşlar tarafından soruluyor. Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı'nda köprü ve otoyollar ücretsiz oluyor. Peki, 9 günlük Ramazan Bayramı'nda hangi köprü ve otoyollar ücretsiz? Osmangazi Köprüsü ve Kuzey Marmara ücretsiz mi? Ücretsiz geçişler ne zaman, saat kaçta başlıyor? İşte detaylar...

Bayramda köprü ve otoyollar ücretsiz mi? Hangi köprü ve otoyollar ücretsiz?

Dokuz günlük Ramazan Bayramı tatili, bu akşam mesai bitimi ile başlıyor. Ramazan Bayramı tatilinde ücretsiz kullanılabilecek köprü ve otoyollara ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Cumhurbaşkanlığı kararına göre Ramazan Bayramı tatilinde Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) sorumluluğundaki otoyol ve köprü geçişlerinden ücret alınmayacak. Peki, bayramda hangi köprü ve otoyollar ücretsiz? Osmangazi ve Kuzey Marmara ücretsiz mi? Bayramda ücretsiz geçişler ne zaman, saat kaçta başlıyor?

Bayramda köprü ve otoyollar ücretsiz mi? Hangi köprü ve otoyollar ücretsiz? - Resim : 1

BAYRAMDA HANGİ KÖPRÜ VE OTOYOLLAR ÜCRETSİZ?

bayram tatili nedeniyle KGM sorumluluğu altında bulunan otoyollar ile 15 Temmuz Şehitler ve Fatih Sultan Mehmet köprülerinden geçişler ücretsiz olacak.

Bayramda köprü ve otoyollar ücretsiz mi? Hangi köprü ve otoyollar ücretsiz? - Resim : 2

KUZEY MARMARA VE OSMANGAZİ KÖPRÜSÜ ÜCRETSİZ Mİ?

Ramazan Bayramı boyunca ücretsiz olan otoyol ve köprü uygulamasında yap-işlet-devret projeleri ücretsiz geçiş uygulamasından hariç tutuldu. Yani Osmangazi Köprüsü, 1915 Çanakkale Köprüsü, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ile birlikte Kuzey Marmara otobanı ücretsiz değil. 

Bayramda köprü ve otoyollar ücretsiz mi? Hangi köprü ve otoyollar ücretsiz? - Resim : 3

ÜCRETSİZ GEÇİŞLER NE ZAMAN SAAT KAÇTA BAŞLIYOR VE BİTİYOR?

Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) sorumluluğundaki otoyol ve köprülerinde geçişler, bu gece 00.00'dan başlayarak 15 Nisan Pazartesi saat 07.00'ye kadar ücretsiz olacak.

Sevgiliye Sorulacak Sorular Nelerdir? Kızılören seçim sonuçları 2024: Afyonkarahisar Kızılören belediye başkanı kim oldu? Hocalar seçim sonuçları 2024: Afyonkarahisar Hocalar belediye başkanı kim oldu? Evciler seçim sonuçları 2024: Afyonkarahisar Evciler belediye başkanı kim oldu?