Bekçilik yazılı sınav sonuçları açıklandı mı? 2023 bekçilik yazılı sınav sonuçları nereden, nasıl öğrenilir?

Bekçilik yazılı sınav sonuçları bugün açıklanıyor. 2023/1. dönem bekçilik yazılı sınavı, 30 Eylül Cumartesi günü Ankara'da yapılmıştı. Polis Akademisi tarafından düzenlenen ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan bekçilik yazılı sınav sonuçları için gözler https://odsgm.meb.gov.tr/ adresinde. Peki, bekçilik yazılı sınav sonuçları açıklandı mı?

Bekçilik yazılı sınav sonuçları açıklandı mı? 2023 bekçilik yazılı sınav sonuçları nereden, nasıl öğrenilir?

Bekçilik sınav sonuçları merakla bekleniyor. 30 Eylül'de Ankara'da 2023-1 bekçilik yazılı sınavı yapıldı. MEB tarafından hazırlanan sınavın sonuçları bugün açıklanması bekleniyor. Sınavın soru ve cevap kağıtları paylaşılmıştı. Sınava giren bekçi adaylar, www.pa.edu.tr, www.meb.gov.tr, https://odsgm.meb.gov.tr/ adreslerini sürekli kontrol ediyor. Peki, bekçilik yazılı sınav sonuçları açıklandı mı, nasıl öğrenilir?

Bekçilik yazılı sınav sonuçları açıklandı mı? 2023 bekçilik yazılı sınav sonuçları nereden, nasıl öğrenilir? - Resim : 1

BEKÇİLİK YAZILI SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN BELLİ OLACAK?

Bekçilik yazılı sınav sonuç bilgileri 23.10.2023 tarihinden itibaren https://www.pa.edu.tr ve www.meb.gov.tr ya da http://odsgm.meb.gov.tr internet adreslerinden yayımlanacak.

Bekçilik yazılı sınav sonuçları açıklandı mı? 2023 bekçilik yazılı sınav sonuçları nereden, nasıl öğrenilir? - Resim : 2

BEKÇİLİK YAZILI SINAVI GEÇME NOTU NEDİR?

Bekçilik yazılı sınavında adaylara, 100 adet soru soruldu. Bu soruları yanıtlaması için 120 dakika süre verildi. Sorular beş şıklı idi ve dört yanlış bir doğruyu götürecek şekilde net doğru hesaplanacak.

Başarı puanı hesaplamasında [Puan=((Doğru Sayısı-(Yanlış Sayısı/4)) / Soru Sayısı) x 100] formülü kullanılacak. 50 ve üzeri puan alanlar başarılı sayılacak.

 

Hatay'da toplu balık ölümleri Üç aylar başlangıcı 2024: Regaip Kandili ne zaman? Aşiret düğününde milyonlar havada uçuştu! Binlerce kişi, kilolarca altın... AFAD'dan Marmara depremi uyarısı!