Bugün en son nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 8 Mayıs 2024 AFAD- Kandilli Rasathanesi son depremler

Az önce deprem mi oldu? Deprem kuşağında olan ülkemizde gün içinde meydana yüzlerce deprem meydana geliyor. Bu depremlerden birini hisseden vatandaşlar, depreme dair bilgiler merak ediyor, merkezini, büyüklüğünü öğrenmek istiyor. AFAD ve Kandilli Rasathanesi, meydana gelen depremleri, son depremler listesine kaydediyor ve tüm bilgileri paylaşılıyor. Peki, bugün en son nerede, ne zaman, kaç büyüklüğünde deprem meydana geldi? İşte 8 Mayıs 2024 son depremler listesi...

Bugün en son nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 8 Mayıs 2024 AFAD- Kandilli Rasathanesi son depremler

AFAD ve Kandilli Rasathanesi, son depremler listesini güncelledi. Bugün saat 4.18'te Elazığ'ın Sivrice ilçesi merkezli 3,9 Ml büyüklüğünde deprem meydana geldiği bildirildi. Depremin 11.08 km derinlikte geldiği açıklandı. Bunun dışında bugün Malatya, Muş, Kahramanmaraş, Ege Denizi, Burdur, Tunceli merkezli depremler meydana geldi. Peki, bugün en son nerede, ne zaman, kaç büyüklüğünde deprem oldu? İşte 8 Mayıs 2024 güncel son depremler listesi...

AFAD SON DEPREMLER LİSTESİ

Afet ve Acil Yönetim Başkanlığı AFAD'ın "deprem.afad.gov.tr/last-earthquakes.html" internet adresinde Türkiye ve yakın çevresinde meydana gelen son depremler listeleniyor. Bu liste ile depremin büyüklüğü, meydana geldiği yer ve depremin derinliği gibi birçok değeri görebilirsiniz. 

AFAD SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYINIZ

Bugün en son nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 8 Mayıs 2024 AFAD- Kandilli Rasathanesi son depremler - Resim : 1

KANDİLLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER LİSTESİ

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Bölgesel Deprem ve Tsunami İzleme ve Değerlendirme Merkezi tarafından son depremler www.koeri.boun.edu.tr adresinden ülkemiz ve yakın çevresindeki depremleri anlık ve güncel olarak listeliyor.

Bugün en son nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 8 Mayıs 2024 AFAD- Kandilli Rasathanesi son depremler - Resim : 2

KANDİLLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYINIZ 

İstanbul baraj doluluk oranı ne kadar oldu? İSKİ 8 Mayıs 2024 güncel baraj doluluk oranı verileri Bugün hava nasıl olacak? 8 Mayıs 2024 Meteoroloji'den il il hava durumu tahmini Boks makinesini tekmelediler Rüyada Hasta Ziyaretine Gitmek Ne Anlama Gelir? Neye Delalet Eder?