CEO'ya 50 milyonluk boşanma davası! Aylık 500 bin TL nafaka

Ankara’da G.P. isimli kadın, büyük bir firmada CEO olan eşine kendisini aldattığı için boşanma davası açtı ve 25 milyon maddi 25 milyon da manevi olmak üzere toplam 50 milyon TL tazminat, kendisi için 250 bin ve kızı için de 250 bin olmak üzere aylık 500 bin TL'de nafaka istedi. İşte ayrıntılar...

CEO'ya 50 milyonluk boşanma davası! Aylık 500 bin TL nafaka

Bir şirkette mühendis olarak çalışan 50 yaşındaki G.P., iddiasına göre CEO olan 53 yaşındaki eşi M. P.’nin kitapları arasında aşk mektupları buldu. Daha önce de kocasıyla aralarında sorun yaşayan G.P., avukatı Yasin Girgin aracılığıyla boşanmak için Ankara’da aile mahkemesine müracaat etti.

CEO'ya 50 milyonluk boşanma davası! Aylık 500 bin TL nafaka - Resim : 1Eşi ile bir kadının el yazısıyla birbirlerine yazdıkları mektup ile notları kanıt olarak dosyaya sunan G.P., boşanma sürecinde eşinin kendisine ve çocuklarına fiziki şiddet uygulayabileceğini de öne sürerek, mahkemeden koruma kararı çıkarmasını, eşine altı ay uzaklaştırma cezası verilmesini de istedi.

CEO'ya 50 milyonluk boşanma davası! Aylık 500 bin TL nafaka - Resim : 2

AYLIK 500 BİN LİRA NAFAKA

G.P., CEO eşinden 25 milyon maddi, 25 milyon ise manevi olmak üzere 50 milyon lira tazminat, aylık da 250 bin lira nafaka istedi. G.P., ayrıca 18 yaşından küçük olan kızı için de ayrıca 250 bin lira nafaka talep etti.

CEO'ya 50 milyonluk boşanma davası! Aylık 500 bin TL nafaka - Resim : 3

Eşinin mal kaçırma ve üçüncü kişilerin üzerine devretme ihtimali olduğunu da iddia eden G.P., banka hesapları, araçlar ve gayrimenkulleri dahil olmak üzere tüm mal varlığına da boşanma davası sürecinde tedbir konulmasını istedi. Eşinin aylık gelirinin 2 milyon 500 bin lira olduğunu belirten G.P., eşinin son 3-4 yılda mal varlığını da kendisinden gizlediğini, bu nedenle bildiğinden daha fazla mal varlığı olduğunu ileri sürdü.

CEO'ya 50 milyonluk boşanma davası! Aylık 500 bin TL nafaka - Resim : 4

G.P., eşi M.P.’ye kendisine şiddet uygulayabileceği gerekçesiyle 6 ay uzaklaştırma istedi.

CEO'ya 50 milyonluk boşanma davası! Aylık 500 bin TL nafaka - Resim : 5

İSTANBUL’DA AYRI EV AÇTI

Dava dilekçesinde eşiyle uzun zamandır iletişim kuramadığını iddia eden G.P., “Eşim CEO olduktan sonra davranışları değişti, farklı bir özgüven geldi. Artık iletişim kuramaz olduk. İş nedeniyle sık sık İstanbul’da olduğu için orada kendisine ev alıp, yerleşti. İki çocuğumla birlikte biz de İstanbul’a taşınmak istedik, ancak eşim kabul etmedi. ‘Gelirseniz de size başka bir ev tutarım’ diyerek yanına taşınmamızı istemedi. Evlendiğimizde hiçbir şeyimiz yoktu, ikimizin çalışmasıyla, birikte, ortak çaba ile her şeyimizi aldık. Her şey son 3-4 yılda değişti. Bana, ‘Ayrılalım ama birlikte yaşayalım, kimsenin bilmesine gerek yok, ailelerimiz de bilmez’ deyip, boşandığımız takdirde birlikte daha mutlu yaşayacaklarını söylüyordu. Evinde bir kadınla el yazısıyla birbirlerine yazdıkları cinsel içerikli ve ilişkilerinin olduğunu kanıtlayan mektup ile notlar buldum. Bu kadınla da uzun süreli ilişkileri olduğunu belirledim” ifadelerini kullandı.

Çanakkale Boğazı'nda arıza yapan tanker onarıldı! Boğaz trafiği 2 yönlü açıldı Yaktığı anıza düşen yaşlı adam can verdi Diyanet cuma hutbesini yayımlandı: Bu haftaki cuma hutbesi konusu nedir? Göçmen kaçakçılığı yapan 26 organizatör yakalandı