Deprem bölgesinde bugün hava durumu nasıl?

Deprem bölgesinde hava nasıl olacak merak ediliyor. Arama ve kurtarma çalışmaları devam ederken depremde beşinci güne girdik. Soğuklar, bölgede kurtulan ve enkaz altındaki insanları ciddi anlamda etkiliyor. Gündüz güneşli olan bölgede gece sıcaklıklar sıfırın altına düşüyor. Peki, deprem bölgesinde bugün hava durumu nasıl, yağış var mı? İşte 10 Şubat Meteoroloji deprem bölgesi hava durumu...

Deprem bölgesinde bugün hava durumu nasıl?

Kahramanmaraş merkezli iki depremin meydana geldiği bölgede on il etkilendi. Bölgede yoğun bir şekilde arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Deprem bölgesinde sıcaklar, arama kurtarma çalışmaları ve depremzedeler için büyük önem taşıyor. İşte 10 Şubat Cuma Kahramanmaraş, Hatay, Malatya, Adana, Gaziantep, Kilis, Şanlıurfa, Osmaniye, Diyarbakır ve Adıyaman'ın son hava durumu...

HAVA DURUMU

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden gelen son dakika bilgilere göre hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Yurt genelinde mevsim normallerinin altında seyredeceği tahmin ediliyor.

Rüzgârın, Marmara'nın güneyi ile Kuzey Ege kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun eğimli ve yüksek kesimlerinde çığ tehlikesi riski bulunduğundan dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Deprem Bölgesi Hava Sıcaklıkları

Deprem bölgesinde yağış görülmüyor. Genelde güneşli bir hava hakim. Fakat sıcaklıklar gece sıfırın altına düşüyor.

Adana: 12 / 1
Kahramanaraş: 5 / -2
Hatay: 10 / -1
Malatya: -2 / -9
Gaziantep: 5 / -4
Kilis: 6 / -4
Şanlıurfa: 7 / -1
Osmaniye: 9 / 0
Diyarbakır: 5 / -4
Adıyaman: 4 / -2

Hava durumu
Depremzedeler için sırtında taşıdı Show TV'den istifa eden Dilara Gönder hakkındaki bilgiler Diyanete göre seferi namazı nasıl kılınır, şartları nedir? Diyanet 2023 fitre bedelini açıkladı!