En güzel Cuma mesajları 2024 - Farklı, anlamlı, ayetli, hadisli, renkli, en yeni resimli cuma mesajları

Cuma mesajları resimli, yeni ve anlamlı... Mübarek cuma gününe eriştik. Ramazan ayından sonra gelen Şevval ayının ikinci cuma gününde vatandaşlar, cuma mesajları araması yapıyor. Sevdiklerinizle paylaşabileceğiniz en güzel resimli cuma mesajları derlemesi hazırladık. İşte anlamlı, ayetli, hadisli, renkli, en yeni resimli cuma mesajları 2024...

En güzel Cuma mesajları 2024 - Farklı, anlamlı, ayetli, hadisli, renkli, en yeni resimli cuma mesajları

Hayırlı Cumalar... Mübarek cuma günü, internette, sosyal medyada en çok araştırılanlar başında "Cuma mesajları" geliyor. Ayet, hadis, dua içeren cuma mesajları ile vatandaşlar, sevdiklerinize en güzel, en anlamlı şekilde "Cumamız mübarek olsun" demeye çalışıyor. Sizler için haberimizde kısa, uzun, özgün, farklı, resimli ve yazılı cuma mesajları hazırladık. İşte en güzel resimli cuma mesajları 2024...

En güzel Cuma mesajları 2024 - Farklı, anlamlı, ayetli, hadisli, renkli, en yeni resimli cuma mesajları - Resim : 1

EN GÜZEL CUMA MESAJLARI

Ya Rabbi! Sesimizi duyansın, hallerimizi bilensin. Açtık gönlümüzü sana, sen imdat eyle, sen affeyle, sen yollarımızı hayır eyle. Cumanız Mübarek Olsun

Allah’ın (c.c.) rahmeti, mağfireti, bereketi üzerine olsun. Rabbim günümüzü hayırlı ve bereketli kılsın, Hayırlı cumalar diliyorum.

Rabbim dünyada sağlıklı, mutlu, huzurlu ve barış içinde yaşamayı ahirette ise cennet bahçelerinde olmayı Peygamber Efendimizin bütün ümmetine nasip eylesin İnşaIIah. Amin ve hayırlı cumalar.

Melekler daima duacınız olsun... Yüreğiniz ferah, ilhamınız bol olsun... Sevgili Peygamberimiz, şefaatçiniz olsun... Cumanız mübarek olsun...

En güzel Cuma mesajları 2024 - Farklı, anlamlı, ayetli, hadisli, renkli, en yeni resimli cuma mesajları - Resim : 2

Bugün her zamanki gibi bayram olsun, hüzünler dönüşsün sevince. Rabbim yaralarımızı sarsın, Kalbimizdeki marazları gidersin Şafi namıyla. Cumanız Mübarek Olsun!

Ya Rabbi! Sesimizi duyansın, hallerimizi bilensin. Açtık gönlümüzü sana, Sen imdat eyle, Sen affeyle, sen yollarımızı hayır eyle. Hayırlı Cumalar!

Kalpler imanla, gönüller huzurla dolsun. Saadetler hepimizin olsun. Ne kurulan bağlar bozulsun, ne de dostlar unutulsun. Cumanız Mübarek Olsun…

Bildirdiğin ve yaydığın o büyük Kur’an-ı Kerim’i, kalbimizin baharı, gönlümüzün nuru, sıkıntımızın ilacı yap... Hayırlı Cumalar...

En güzel Cuma mesajları 2024 - Farklı, anlamlı, ayetli, hadisli, renkli, en yeni resimli cuma mesajları - Resim : 3

Günlerinizin en faziletlisi Cuma günüdür. Bu sebeple o gün bana çokça salavat getiriniz. Zira sizin salat bana sunulur. Selam ve dua ile hayırlı Cumalar!

Ey alemleri yaratan Rabbimiz! Bizi İslam’dan ve Kur’an'dan ayırma. Bizi daima sırat-ı müstakimde tut. İslâm nurunu söndürmek isteyenlere fırsat verme. Bizim yüzümüzden insanları helak etme. Hayırlı Cumalar!

Geldim o büyük dergâhına yâ Rab!
Ağlatma bizi mübarek cumâ hatırına lutfet...
Kullukta bu Seyrî değil erbab,
Reddetme, bu günahkar kulunu affet! Hayırlı Cumalar ...

Mevlana diyor ki; dua edecek güzel bir gönlün yoksa, güzel yürekli insanlardan dua iste. Hayırlı Cumalar!

En güzel Cuma mesajları 2024 - Farklı, anlamlı, ayetli, hadisli, renkli, en yeni resimli cuma mesajları - Resim : 4

İnsan oğlu geçmişin her zaman hasretcisi, geleceğin sabırsızca özlemcisi, yaşadığı anın maalesef şikayetçisidir… Allah bizi şikayet edenlerden değil, şükredenlerden eylesin... Hayırlı Cumalar!

Bugün Bayram Olsun
Hüzünler Dönüşsün Sevince.
Rabbim Yaralarımızı Sarsın Rauf Adıyla
Kalbimizdeki Marazları Gidersin Şafi Namıyla
Cumanız Mübarek Olsun!

Allah’ım! Dilediğini veren, dilediğini de alan o büyük kudretin ile hayatımıza bereket ihsan eyle. Hayırlı Cumalar.

Ey büyük Rabbim. Hayrı ve şerri ayırt edebilmeyi, imtihan olarak verdiklerine yürekten Amenna diyebilmeyi, göstermiş olduğun yolda yürümeyi, Senin yolundan ayrılmamayı, Seni en çok sevenlerden olmayı bana ve sevdiklerime nasip eyle…. Hayırlı Cumalar..

En güzel Cuma mesajları 2024 - Farklı, anlamlı, ayetli, hadisli, renkli, en yeni resimli cuma mesajları - Resim : 5

Ey Büyük Rabbim! Dinimizden dolayı bizi yok etmeye çaba sarf edenlere fırsat verme. Bizleri o büyük İslam dininin yolundan ayırma…. Hayırlı Cumalar

Ben, beni seven ümmetimi almadan cennete girmem diyen Sevgilinin (S.A.V) ümmeti olmanın hakkını verebilmek duası ile Hayırlı Cumalar Dilerim.

Ey İnsanoğlu! Gaflet uykusundan uyanın! Bekliyor bizi bu o dehşetli günler tevbe edin kardeşler Allah affeder... Hayırlı Cumalar

Öyle yollar uzanır ki hakka yürümek için, tomurcuklar yeşerir güller açar Onu görmek için, dua eden birileri var senin için. Sende dua et Allah için. Cumanız Mübarek Olsun

En güzel Cuma mesajları 2024 - Farklı, anlamlı, ayetli, hadisli, renkli, en yeni resimli cuma mesajları - Resim : 6

Kalbimiz imana, gönlümüz İslam'a, dilimiz Kur’an'a, kulağımız ezana, gözümüz nura, evimiz huzurlu Ve neşeli olsun. Amin. Hayırlı Cumalar.

Ey Büyük Rabbimiz! Bu gün edeceğimiz dualarımızı kabul et ve bizi Makam-ı Mahmud’a komşu olmaya mazhar olanlardan eyle. Günahlarımızı affet hayırlı Cumalar.

Her çiçek güzeldir gülün yeri ayrı
Her kitap güzeldir Kur'an'ın yeri ayrı
Her insan güzeldir senin yerin ayrı
Her gün güzeldir Cuma'nın yeri ayrı... Hayırlı Cumalar

Hayatta en güzel şey kimine göre mutluluk, kimine göre sevgidir, kimine göre de paradır. Hastaya sorsan sağlık, yalnıza sorsan yoldaş der. Kocaya sorsan hayırlı bir Eş. Fakat hatırlanmak herkesi mutlu eder. Hatırladıklarınızdan olmak ümidiyle hayırlı Cumalar dilerim.

En güzel Cuma mesajları 2024 - Farklı, anlamlı, ayetli, hadisli, renkli, en yeni resimli cuma mesajları - Resim : 7

Bugün Cuma'nın hürmetine.. Allah'ım kalbimizi karartma, rızkımızı azaltma, kabrimizi daraltma, senden başka kapı aratma, kimseye muhtaç etme hayırlı Cumalar

Rabbim sen kalbi kırıkların sığınağı, yolda kalmışların yoldaşı, sen yalnızlığıma arkadaş olan ve tüm gönüllerin dert ortağısın. Beni benden uzağa at, senden uzağa atma. Cumanız mübarek olsun.

Kalbimiz imana, gönlümüz İslam'a, dilimiz Kur'an'a, kulağımız ezana, gözümüz nura, evimiz huzurlu ve neşeli olsun. Hayırlı Cumalar!

Cumanız mübarek olsun, Rabbim yapacağınız her türlü ibadetlerinizi kabul eylesin..

En güzel Cuma mesajları 2024 - Farklı, anlamlı, ayetli, hadisli, renkli, en yeni resimli cuma mesajları - Resim : 8

Makbul, dua ve tövbelerimizi kabul, sağlığımızı daim, kazancımızı bereketli, kalplerimizi ve evlerimizi huzurla doldursun İnşallah. Hayırlı cumalar dilerim.

Hayatın şereflisini, rızkın bereketlisini, vücudun sıhhatlisini, ahlakın faziletlisini, evladın edeplisini, nasip eyle ya Rabbim. Hayırlı cumalar dilerim.

Allah’ım sen isyan ettirici fakirlikten, azdırıcı zenginlikten bizleri koru. Sen hakkımızda en hayırlısı neyse onu nasip eyle! Hayırlı cumalar dilerim.

İsra Suresi 80. Ayet’de Anlatılmak İstenen Nedir? Fazileti Ve Anlamı Nedir? Güney Ay Düğümü Hesaplama 2024! Güney Ay Düğümü Nasıl Bulunur? Kalecik seçim sonuçları 2024: Ankara Kalecik belediye başkanı kim oldu? Güdül seçim sonuçları 2024: Ankara Güdül belediye başkanı kim oldu?