Ertan Saban Kimdir? Kaç Çocuğu Var? Evli Mi? Eşi Kimdir? Şu An Hangi Dizide Oynuyor?

Birçok popüler Türk dizisinde rol alan Ertan Saban, şu anda hangi dizide seyirci karşısına çıkıyor? Onun oyunculuk kariyeri ve özel hayatı hakkında daha fazla bilgi edinmek için, Ertan Saban'ın renkli ve dolu dolu yaşamını keşfetmeye devam edin. Her bir sorunun cevabı, onun zengin ve ilham verici hikayesinde saklı!

Ertan Saban Kimdir? Kaç Çocuğu Var? Evli Mi? Eşi Kimdir? Şu An Hangi Dizide Oynuyor?
Ertan Saban Kimdir

4 Aralık 1977 yılında Üsküp, Makedonya'da doğan Ertan Saban, Türk asıllı Makedon bir oyuncudur. 1.92 boyunda olan Saban, tiyatro ve sinema alanlarında başarılı bir kariyere sahiptir.

Ertan Saban, Makedonya Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. Uzun yıllar kardeşi Erman Saban ve Luran Ahmeti ile birlikte Makedonya Türk Tiyatrosu'nda çeşitli oyunlarda sahneye çıktı. 2000'li yılların başında Türkiye'ye gelerek oyunculuğa başladı.

Türkiye'ye geldikten sonra Sultan Makamı, Sağır Oda, Savcının Karısı, Elveda Rumeli, Sakarya Fırat, Kurtlar Vadisi Pusu gibi dizilerde ve Gölgesizler, Başka Semtin Çocukları ve Limonata gibi sinema filmlerinde rol aldı.

Ertan Saban, özellikle Elveda Rumeli dizisindeki Aleks karakteri ile hafızalara kazındı. Bu rolün ardından birçok dizide ve filmde önemli roller üstlendi.

Ertan Saban, 2009 yılında İnci Saban ile evlendi ve bu evlilikten bir kızı oldu. 2016 yılında ise Ebru Özkan ile ikinci evliliğini yaptı.

Ertan Saban, son olarak Gelsin Hayat Bildiği Gibi adlı dizide rol almıştır. Ertan Saban, hem Türkçe hem de Makedonca dillerini akıcı konuşmaktadır. Tiyatroya olan tutkusu ile bilinir ve birçok tiyatro oyununda da yer almıştır. Ödüllü bir oyuncudur ve birçok ödül kazanmıştır.

Ertan Saban'ın Eşi Kimdir?

Ertan Saban, 2016 yılından beri Ebru Özkan ile evlidir.

Ertan Saban'ın İlk Eşi Kimdir?

Ertan Saban'ın ilk eşi İnci Saban'dır. 2009 yılında evlenen çift, 2014 yılında boşandı.

Ertan Saban Türk Mü?

Ertan Saban, Türk asıllı Makedon bir oyuncudur.

Ertan Saban'ın Kaç Çocuğu Var?

Ertan Saban'ın ilk eşi İnci Saban'dan bir kızı vardır.

Ertan Saban İlk Eşi Neden Öldü?

Ertan Saban'ın ilk eşi İnci Saban'ın ölüm nedeni bilinmemektedir.

Ertan Saban Hangi Üniversite Mezunu?

Ertan Saban, Makedonya Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezunudur.

Ertan Saban Dini Nedir?

Ertan Saban'ın dini inancı bilinmemektedir.

Ertan Saban Şuan Hangi Dizide Oynuyor?

Ertan Saban, şu anda herhangi bir dizide yer almamaktadır.

 

Necip Fazıl Kısakürek Kimdir? Ünlü Şair Neden Cezaevine Girdi? Neden Öldü? Yüsra Geyik Kimdir? Kaç Yaşında? Sevgilisi Kim, Evli Mi? Bu haftaki cuma hutbesi yayınlandı mı, konusu nedir? Nihal Candan açlık grevine başladı!