Hafta sonu hava nasıl olacak? Hafta sonu yağış var mı? Meteoroloji 25-26 Mayıs hava durumu tahminleri

Meteoroloji, 25-26 Mayıs hafta sonu hava durumu tahminlerini açıkladı. Hafta sonu için plan yapan vatandaşlar, cumartesi - pazar yağış var mı, hava açık mı olacak kapalı mı merak ediyor. Peki, hafta sonu havalar nasıl olacak? İşte MGM 25-26 Mayıs için hava durumu tahminleri...

Hafta sonu hava nasıl olacak? Hafta sonu yağış var mı? Meteoroloji 25-26 Mayıs hava durumu tahminleri

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, beş günlük hava tahmin raporuna göre bu hafta sonu (25-26 Mayıs) havalar nasıl olacak belli oldu. 25 Mayıs Cumartesi ve 26 Mayıs Pazar günü için planları olan vatandaşlar, hava durumuna göre önlemlerini almak istiyor. Peki, bu hafta sonu yağış olacak mı? Hava sıcaklıkları nasıl olacak? İşte Meteoroloji'nin hafta sonu hava durumu tahminleri...

HAFTA SONU HAVA NASIL OLACAK?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Bugün yani 25 Mayıs Cuma günü ülkemiz genelinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara'nın doğusu Kuzey Ege'nin iç kesimleri, Doğu Akdeniz, İç Anadolu, Batı Karadeniz in iç kesimleri, Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu ile Zonguldak, Düzce, Adıyaman, Gaziantep ve Kilis çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, İç Anadolu'nun doğusu, Orta ve Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun kuzeyi ile Ankara, Çankırı, Adana çevreleri, Osmaniye ile Kahramanmaraş'ın batısında ve Mersin'in iç kesimlerinde yerel kuvvetli, Hatay çevrelerinde çok kuvvetli olması bekleniyor. Doğu ve Güney Doğu Anadolu'nun doğusunda toz taşınımı bekleniyor.

Hafta sonu hava nasıl olacak? Hafta sonu yağış var mı? Meteoroloji 25-26 Mayıs hava durumu tahminleri - Resim : 1

25 MAYIS CUMARTESİ HAVA DURUMU

İstanbul yarınki hava durumu: Havanın kapalı, en yüksek sıcaklığın 22° ve en düşük sıcaklığın 16° olması bekleniyor.

Ankara yarınki hava durumu: Havanın Hafif yağmur, en yüksek sıcaklığın 21° ve en düşük sıcaklığın 9° olması bekleniyor. Rüzgar KB yönünde 4.27 KM/S hızında, nem oranı 49% civarında, bulut oranının da 83% olacağı tahmin ediliyor.

İzmir yarınki hava durumu: Havanın açık, en yüksek sıcaklığın 28° ve en düşük sıcaklığın 17° olması bekleniyor. Rüzgar KKD yönünde 6.3 KM/S hızında, nem oranı 28% civarında, bulut oranının da 1% olması bekleniyor.

Hafta sonu hava nasıl olacak? Hafta sonu yağış var mı? Meteoroloji 25-26 Mayıs hava durumu tahminleri - Resim : 2

26 MAYIS PAZAR HAVA DURUMU

Pazar Günü Ankara Hava Durumu: Havanın Hafif yağmur, sıcaklığın en yüksek 22° ve en düşük 11° olması bekleniyor. Rüzgar KKB yönünde 5.09 KM/S hızında, nem oranı 47% civarında, bulut oranının da 7% olması bekleniyor.

Pazar Günü İstanbul Hava Durumu: Havanın Az bulutlu, sıcaklığın en yüksek 21° ve en düşük 16° olması bekleniyor. Rüzgar KD yönünde 8.14 KM/S hızında, nem oranı 55% civarında, bulut oranının da 23% olması bekleniyor.

Pazar Günü İzmir Hava Durumu: Havanın Kapalı, sıcaklığın en yüksek 26° ve en düşük 15° olması bekleniyor. Rüzgar KKD yönünde 5.25 KM/S hızında, nem oranı 46% civarında, bulut oranının da 100% olması bekleniyor.

Rüyada Mor Çiçek Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Eski Nişanlıyı Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Almanyaya Gitmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Zürafa Görmek Ne Demek?