İftara ne kadar kaldı, iftar saat kaçta?

İftar vakitleri, Ramazan'ın 10 gününde gündemde yerini alıyor. Ramazan ayının üçte biri geride kaldı. Oruç ibadeti yerine huşu ile getilirken iftar sofraları için hazırlıklar başladı. Vatandaşlar, 2023 Ramazan imsakiyesine bakarak iftara ne kadar kaldı hesaplıyor. Peki, bugün iftar saat kaçta? İşte 1 Nisan Cumartesi günü Diyanete göre Ankara, İstanbul, İzmir ve tüm illerin iftar vakitleri...

İftara ne kadar kaldı, iftar saat kaçta?

İftara ne kadar kaldı merak ediliyor. İftar vakitleri, Diyanet tarafından yayımlanan Ramazan imsakiyesi ile belli oldu. Yaklaşık 14 saat süren oruç ibadeti, sahur ile başlıyor ve iftar ile sona eriyor. Peki, bugün saat kaçta iftar yapılacak? İftar vakti saat kaçta? Ankara, İstanbul, İzmir ve tüm illerin iftar vakitleri, Ramazan imsakiyesi haberimizde.

İFTARA NE KADAR KALDI?

İftara ne kadar kaldı öğrenmek için aşağıdaki bağlantıdan her il için iftara ne kadar kaldığını gösteren sayaç ve imsakiyesi ile bakabilirsiniz.

İL İL İFTAR VAKTİ İÇİN TIKLAYINIZ

ANKARA İMSAK VAKTİ SAAT KAÇTA?

Ankara sahur vakti 05.01 olacak.

ANKARA İFTAR VAKTİ SAAT KAÇTA?

Ankara'da İftar bu akşam 19:19'da yapılacak.

İftara ne kadar kaldı, iftar saat kaçta? - Resim : 1

İSTANBUL iMSAK VAKTİ SAAT KAÇTA?

İstanbul'da sahur vakti 05.14 olacak.

İSTANBUL İFTAR VAKTİ SAAT KAÇTA?

İstanbul'da İftar bu akşam 19.35'te yapılacak.

İftara ne kadar kaldı, iftar saat kaçta? - Resim : 2

İZMİR İMSAK VAKTİ SAAT KAÇTA?

İzmir sahur vakti 05:27 olacak.

İZMİR İFTAR VAKTİ SAAT KAÇTA?

İzmir'de iftar bu akşam 19.41'de yapılacak.

Uzman isimden kritik kuraklık açıklaması İşte 2023 Ramazan Bayramı tarihi Bakan Soylu sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı 1 Nisan şaka günü nasıl ortaya çıktı, hikayesi nedir?