Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından bölgedeki artçılar da sürmeye devam ediyor

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından bölgede artçı sarsıntılar da sürmeye devam ediyor. Son olarak bugün sabah saatlerinde Kahramanmaraş'ta 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Ardından 3.5 büyüklüğünde bir deprem daha oluştu.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından bölgedeki artçılar da sürmeye devam ediyor

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, merkez üssü Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesi olan 4.1 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından bölgedeki artçılar da sürmeye devam ediyor - Resim : 1

Depremin 7 kilometre derinlikte olduğu belirlendi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, merkez üssü Kahramanmaraş'ın Göksun ilçesi olan 3.5 şiddetinde deprem daha oldu.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından bölgedeki artçılar da sürmeye devam ediyor - Resim : 2

DÜN DE BOLU VE MERSİN SALLANDI
Dün öğlen saatlerinde sallanan Bolu'nun ardından akşam da Mersin'in Erdemli ilçesi Akdeniz açıklarında deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) alınan bilgiye göre saat 22.59'da merkez üssü Mersin'in Erdemli ilçesi Akdeniz açıklarında 4.3 büyüklüğünde deprem kaydedildi.

Uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonlar sürüyor Cuma namazı saat kaçta başlıyor, kaçta bitiyor? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekattır? Bugün Müge Anlı'da neler olacak?