Martı Kurucusu Oğuz Alper Öktem ses kaydı paylaştı! 'TAG kullanıcılarını tehdit edin' talimatını Eyüp Aksu mu verdi?

Martı Kurucusu ve CEO'su Oğuz Alper Öktem, Martı TAG uygulaması kullanıcılarının taksiciler tarafından taciz ve darp edildiği anların videosu paylaşmış, "Bizi UBER gibi korkutarak bu memleketten gönderemezsiniz" demişti. Öktem bu olayların arkasında Taksiciler Odası Başkanı Eyüp Aksu'nun olduğunu açıklayarak Aksu'ya ait olduğunu iddia ettiği bir ses kaydı paylaştı.

Aracında boş koltuklarıyla yolculuk yapan sürücülerle aynı yöne gitmek isteyen yolcuları buluşturan Martı TAG uygulaması, İstanbul'da taksicilerin tepkisini çekmiş, bazı illerde taksiciler bu uygulamayı kullanan kişileri tehdit ve darp etmişti.

Martı Kurucusu Oğuz Alper Öktem ses kaydı paylaştı! 'TAG kullanıcılarını tehdit edin' talimatını Eyüp Aksu mu verdi? - Resim : 1

Martı Kurucusu ve CEO'su Oğuz Alper Öktem, yaşanan olayları geçtiğimiz haftalarda sosyal medya hesabından paylaştığı video ile duyurmuştu.

Videoda engelli bir TAG kullanıcısının zorla 'özür diletildiği' anlar tepki çekerken Öktem'den olaylara ilişkin yeni bir paylaşım geldi.

SALDIRININ DETAYLARI ORTAYA ÇIKTI

Öktem, "Engelli Martı TAG sürücümüze yapılan saldırının detayları ortaya çıktı. Sözde taksi lobisi başkanı Eyüp Aksu'nun açıklamalarını dinleyin" diyerek elindeki ses kaydını paylaştı.

Martı Kurucusu Oğuz Alper Öktem ses kaydı paylaştı! 'TAG kullanıcılarını tehdit edin' talimatını Eyüp Aksu mu verdi? - Resim : 2

"BİZ BİRLİK OLSAK VAR YA BİR GÜNDE YOK OLURLAR"

Öktem'in Aksu'ya ait olduğunu iddia ettiği ses kaydında şu ifadeler yer aldı:

"Biz birlik olsak var ya bir günde yok olurlar. Bakın Gebze'de örgütlendi, çağırdı vurdu, çağırdı vurdu. Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit beni aradı. Vali yardımcımızdı, oraya Gebze kaymakamı olarak atandı. Dedi ki, 'Başkan ne oluyor ya? Vuran vurana kıran kırana. Ne olacak bu halimiz?' Ben de, 'kanunsuz, hukuksuz bir şey çalılırsa bu olur' dedim."

Martı Kurucusu Oğuz Alper Öktem ses kaydı paylaştı! 'TAG kullanıcılarını tehdit edin' talimatını Eyüp Aksu mu verdi? - Resim : 3

NE OLMUŞTU?

Oğuz Alper Öktem'in, geçtiğimiz haftalarda paylaştığı o videoda taksici, engelli TAG kullanıcısına "Bu kardeşimiz engelli, iki ayağı yok, tekerlekli sandalyeyi de gösterdim ben size. Bu arkadaşı bu seferlik bırakıyoruz, arkadaşın da söyleyecek bir iki sözü var" demişti.

Martı Kurucusu Oğuz Alper Öktem ses kaydı paylaştı! 'TAG kullanıcılarını tehdit edin' talimatını Eyüp Aksu mu verdi? - Resim : 4

"BİR DAHA YAPMAYACAĞIM"

Taksici engelli sürücüye bu sözlerinin ardından zorla özür dilettirirken, TAG sürücüsü, "Tüm taksici arkadaşlardan haklarını heal etmesini istiyorum. Bugün böyle bir hata yaptım, bir daha yapmayacağım. Bu benim için son oldu. Söz. Siz de hakkınızı helal edin. Yapmayacağıma şeref namus sözü veriyorum" ifadelerini sarf etmişti.

Martı Kurucusu Oğuz Alper Öktem ses kaydı paylaştı! 'TAG kullanıcılarını tehdit edin' talimatını Eyüp Aksu mu verdi? - Resim : 5

"BİZİ UBER GİBİ KORKUTARAK BU MEMLEKETTEN GÖNDEREMEZSİNİZ"

Bu olaya sinirlenen Martı Ceo'su Öktem ise "Bizi UBER gibi korkutarak bu memleketten gönderemezsiniz. Videodaki kardeşim. Korkma, endişe etme. Hak var, adalet var. İstanbul senin arkanda, 59 bin TAG sürücüsü senin arkanda. Ben de sonuna kadar bu işin ve senin arkandayım" ifadelerini kullanmıştı.

Martı Kurucusu Oğuz Alper Öktem ses kaydı paylaştı! 'TAG kullanıcılarını tehdit edin' talimatını Eyüp Aksu mu verdi? - Resim : 6

İZLEYENLER ÇİLEDEN ÇIKTI

Videoyu izleyen sosyal  medya kullanıcıları ise şaşkına döndü. Taksicilerin 'şehir eşkıyası olduğu' şeklinde yorumlar yapıldı.

Kaynak: haberet.com

Uyumak için mezarın içine girdi! Yok artık! Ayağından ayakkabısını çaldı Meteoroloji açıkladı: Hafta sonu hava nasıl olacak? Rahmet ve mağfiret ayları üç aylara ne kadar kaldı?