Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı kura çekilişi ne zaman yapılacak, sonuçlar ne zaman belli olacak?

Sağlık Bakanlığı kura çekilişi tarihi yaklaşıyor. Bakanlık bünyesine alınacak 8 bin işçi için başvurular 23-27 Şubat tarihlerinde yapıldı. İŞKUR üzerinden başvuru yapan binlerce aday, Sağlık Bakanlığı kura çekim gününü bekliyor. Kura çekilişi canlı yayında Youtube üzerinden takip edilebilecek. Peki, Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı kura çekilişi ne zaman yapılacak, kura sonuçları ne zaman belli olacak? İşte detaylar...

Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı kura çekilişi ne zaman yapılacak, sonuçlar ne zaman belli olacak?

Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı kura çekilişi için gözler Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğünde. Resmi siteleri yhgm.gov.tr adresinden Sağlık Bakanlığı kura çekilişi tarihi açıklandı. Ankara'da yapılacak kura çekilişi Sağlık Bakanlığı Youtube kanalından canlı yayınlanacak. Başvuru yapan adaylar, Sağlık Bakanlığı kura çekilişi ne zaman yapılacak merak ediyor. Peki, Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura sonuçları ne zaman belli olacak? 

Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı kura çekilişi ne zaman yapılacak, sonuçlar ne zaman belli olacak? - Resim : 1

SAĞLIK BAKANLIĞI KURA ÇEKİLİŞİ NE ZAMAN YAPILACAK? 

ÖSYM’nin 27 bin personel alımı ile ilgili yerleştirme sonuçları 4 Mart 2024 tarihinde açıklanmıştı. Bu nedenle 18-19 Mart olarak açıklanan kura çekilişi ertelendi. Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekilişi 3-4 Nisan 2024 tarihinde yapılacak. Kura çekiminde asıl ve asıl sayı kadar da yedek aday belirlenecek. Atamalar, sınava tabi tutulmaksızın noter kura ile yapılacak.

Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı kura çekilişi ne zaman yapılacak, sonuçlar ne zaman belli olacak? - Resim : 2

SAĞLIK BAKANLIĞI KURA ÇEKİLİŞİ NEREDEN YAYINLANACAK?

Sağlık Bakanlığı kura çekilişi Ankara'da canlı yayında 09.00 - 18.00 saatleri arasında noter huzurunda yapılacak. Kura çekilişi, bakanlığın Youtube kanalından canlı takip edilebilecek. Kura sonuçlarının kura çekilişi sonrasında belli olması ve sisteme girilmesi bekleniyor.

Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı kura çekilişi ne zaman yapılacak, sonuçlar ne zaman belli olacak? - Resim : 3

KURA SONUÇLARI NASIL, NEREDEN ÖĞRENİLİR?

Kura tarihi ve saati, kura yeri, kura sonuçları, asıl ve yedek adaylara ilişkin listeler, atamaya ilişkin bilgi ve belgeler ile diğer her türlü duyurular Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğünün https://yhgm.saglik.gov.tr internet adresinde ilan edilecek.

Prof. Dr. Ercan: Artık İstanbullular yaşayan ölülerdir Az önce deprem nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu son dakika? 'Cübbeli Ahmet' hastaneye kaldırıldı Bugün iptal edilen vapur seferi var mı, hangileri?