Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı kurası ne zaman çekilecek? Gözler yhgm.saglik.gov.tr adresinde!

Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı kurası için verilen tarih yaklaşıyor. Sağlık Bakanlığı taşra teşkilatlarında istihdam edilmek üzere işçi alımı için başvurular İŞKUR üzerinden yapıldı. KPSS'ye göre 27 bin personelin alımı nedeniyle işçi alımı kura tarihi ertelenmişti. Peki, Sağlık Bakanlığı kurası ne zaman çekilecek? Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı kura çekilişi sonuçları ne zaman, nereden yayımlanacak? İşte detaylar...

Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı kurası ne zaman çekilecek? Gözler yhgm.saglik.gov.tr adresinde!

Sağlık Bakanlığı taşra teşkilatına alınacak 8 bin işçi alımı için yapılacak kuraya az bir zaman kaldı. Ankara'da canlı yayında yapılacak Sağlık Bakanlığı kura çekilişi sonuçları da başvuru yapan adayların gündemlerinde yer alıyor. Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü, işçi alımı kura çekilişi tarihini açıkladı. Peki, Sağlık Bakanlığı kura çekilişi sonuçları ne zaman belli olur, nerede yayımlanır? 

Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı kurası ne zaman çekilecek? Gözler yhgm.saglik.gov.tr adresinde! - Resim : 1

SAĞLIK BAKANLIĞI KURASI NE ZAMAN ÇEKİLECEK?

ÖSYM’nin 27 bin personel alımı ile ilgili yerleştirme sonuçları 4 Mart 2024 tarihinde açıklanmıştı. Bu nedenle 18-19 Mart olarak açıklanan kura çekilişi ertelendi. Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekilişi 3-4 Nisan 2024 tarihinde yapılacak. Kura çekiminde asıl ve asıl sayı kadar da yedek aday belirlenecek. Atamalar, sınava tabi tutulmaksızın noter kura ile yapılacak.

Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı kurası ne zaman çekilecek? Gözler yhgm.saglik.gov.tr adresinde! - Resim : 2

SAĞLIK BAKANLIĞI KURA ÇEKİLİŞİ NEREDEN YAYINLANACAK?

Sağlık Bakanlığı kura çekilişi Ankara'da canlı yayında 09.00 - 18.00 saatleri arasında noter huzurunda yapılacak. Kura çekilişi, bakanlığın Youtube kanalından canlı takip edilebilecek. Kura sonuçlarının kura çekilişi sonrasında belli olması ve sisteme girilmesi bekleniyor.

Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı kurası ne zaman çekilecek? Gözler yhgm.saglik.gov.tr adresinde! - Resim : 3

KURA SONUÇLARI NASIL, NEREDEN ÖĞRENİLİR?

Kura tarihi ve saati, kura yeri, kura sonuçları, asıl ve yedek adaylara ilişkin listeler, atamaya ilişkin bilgi ve belgeler ile diğer her türlü duyurular Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğünün https://yhgm.saglik.gov.tr internet adresinde ilan edilecek.

İftara ne kadar kaldı? Bugün iftar saat kaçta? Ramazan Bayram tatili ne zaman başlıyor 2024? İstanbul'un barajlarındaki doluluk oranı yüzde kaç oldu? Bu hafta cuma namazı saat kaçta? Diyanet il il cuma namazı saatleri