Seçim ücretleri ne zaman yatacak?

Seçim ücretleri ödeme tarihi, 14 Mayıs ve 28 Mayıs'ta görev alan sandık görevlileri tarafından araştırılıyor. Seçim görevlileri, vatandaşlara oy verme sürecinde ve sonrasında oy sayım sırasında önemli görevler üstlenmişti. Peki, sandık görevli ücretleri ne zaman yatacak?

Seçim ücretleri ne zaman yatacak?

Türkiye, 14 Mayıs ve 28 Mayıs'ta seçime gitti. Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili genel seçimi sona erdi. Kesin sonuçlar açıklandı. Seçim sırasında binlerce sandık başında oy verme ve sonrasında görev alan görevliler, seçim ücretleri ne zaman yatacak merak ediyor. Peki, sandık görevli ücretleri ne zaman verilecek?

SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ NE ZAMAN YATACAK?

Sandık görevlisi ücretlerinin ödeme tarihi hakkında resmi bir açıklama henüz yapılmadı. Konuyla ilgili güncel gelişmeleri takip ederek, ödeme tarihi hakkında haberimizde size bilgi vereceğiz.

Seçim ücretleri ne zaman yatacak? - Resim : 1

SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ NE KADAR 2023?

2023 sandık görevlisi ücretleri henüz belli olmadı. Ancak genel olarak hesaplama yöntemi, 2000 X memur maaş katsayısı kullanılarak yapılmaktadır. Bu hesaba göre, yaklaşık olarak 867 TL gibi bir ücret öngörülmektedir.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan terörle mücadele mesajı! İdari izin ne demek, kimleri kapsıyor? Kahramanmaraş'ta korkuta deprem! AFAD kaç büyüklüğünde olduğunu açıkladı Yağışlı hava yeniden geliyor