Az önce deprem mi oldu, nerede, kaç büyüklüğünde? 1 Mayıs 2024 AFAD- Kandilli Rasathanesi son depremler

Son dakika deprem haberleri yakından takip ediliyor. Deprem kuşağında olan ülkemizde gün içinde onlarca deprem meydana gelebiliyor. Bu depremlerden birini hisseden vatandaşlar, az önce deprem mi oldu sorgulaması ile depreme dair bilgiler araştırıyor. AFAD ve Kandilli Rasathanesi, yaptığı ölçümler ile depremleri tespit edip son depremler listesine kaydediyor. Peki, bugün en son nerede, ne zaman, kaç büyüklüğünde deprem oldu? İşte 1 Mayıs 2024 son depremler listesi...

Az önce deprem mi oldu, nerede, kaç büyüklüğünde? 1 Mayıs 2024 AFAD- Kandilli Rasathanesi son depremler

Az önce deprem mi oldu? Vatandaşlar tarafından en çok yapılan sorgulamalardan birisi. Depremi yaşayan, hissedenler bu soru ile depreme dair merkezi, büyüklüğü ve derinliği gibi bilgileri öğrenmek istiyor. AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından yayınlanan son depremler listesine göre bugün Muğla, Denizli, Ege Denizi, Konya, Malatya, Kahramanmaraş, Hatay merkezli. Peki, bugün en son nerede, ne zaman, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 

 Az önce deprem mi oldu, nerede, kaç büyüklüğünde? 1 Mayıs 2024 AFAD- Kandilli Rasathanesi son depremler - Resim : 1

AFAD SON DEPREMLER LİSTESİ

Afet ve Acil Yönetim Başkanlığı AFAD'ın "deprem.afad.gov.tr/last-earthquakes.html" internet adresinde Türkiye ve yakın çevresinde meydana gelen son depremler listeleniyor. Bu liste ile depremin büyüklüğü, meydana geldiği yer ve depremin derinliği gibi birçok değeri görebilirsiniz. 

AFAD SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYINIZ

 Az önce deprem mi oldu, nerede, kaç büyüklüğünde? 1 Mayıs 2024 AFAD- Kandilli Rasathanesi son depremler - Resim : 2

KANDİLLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER LİSTESİ

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Bölgesel Deprem ve Tsunami İzleme ve Değerlendirme Merkezi tarafından son depremler www.koeri.boun.edu.tr adresinden ülkemiz ve yakın çevresindeki depremleri anlık ve güncel olarak listeliyor.

KANDİLLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYINIZ 

Yollar göle döndü Yavuz Turgul Kimdir? Kiminle Evli? Itır Esen ile Neden Ayrıldı? Çocukları Var Mı? Meral Çetinkaya Kimdir? Eşi Kimdir? Kaç Yaşında? Hayatı ve Biyografisi Münir Can Cindoruk Kimdir? Sevgilisi Var Mı? Caner Cindoruk ve Münir Can Cindoruk Kardeş Mi?