Az önce deprem mi oldu, nerede, kaç büyüklüğünde? 27 Nisan 2024 AFAD- Kandilli Rasathanesi son depremler

Son dakika deprem haberleri... Vatandaşlar, az önce deprem mi oldu sorgulaması ile hissettikleri depremin merkezini ve büyüklüğünü araştırıyor. AFAD ve Kandilli Rasathanesi, ülkemizde meydana gelen depremleri anlık olarak tespit ediyor ve son depremler listesine kaydediyor. Peki, bugün en son nerede, ne zaman, kaç büyüklüğünde deprem oldu? İşte 27 Nisan 2024 son depremler listesi...

Az önce deprem mi oldu, nerede, kaç büyüklüğünde? 27 Nisan 2024 AFAD- Kandilli Rasathanesi son depremler

AFAD ve Kandilli Rasathanesi, son depremler listesini güncelledi. Bugün meydana gelen depremler; Malatya, Bursa, Adıyaman, Kahramanmaraş, Elazığ, Tokat, Akdeniz, Karadeniz ve Ege Denizi merkezli. Peki, en son nerede, ne zaman, kaç büyüklüğünde deprem oldu? İşte 27 Nisan 2024 AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesi...

 Az önce deprem mi oldu, nerede, kaç büyüklüğünde? 27 Nisan 2024 AFAD- Kandilli Rasathanesi son depremler - Resim : 1

AFAD SON DEPREMLER LİSTESİ

Afet ve Acil Yönetim Başkanlığı AFAD'ın "deprem.afad.gov.tr/last-earthquakes.html" internet adresinde Türkiye ve yakın çevresinde meydana gelen son depremler listeleniyor. Bu liste ile depremin büyüklüğü, meydana geldiği yer ve depremin derinliği gibi birçok değeri görebilirsiniz. 

AFAD SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYINIZ

 Az önce deprem mi oldu, nerede, kaç büyüklüğünde? 27 Nisan 2024 AFAD- Kandilli Rasathanesi son depremler - Resim : 2

KANDİLLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER LİSTESİ

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Bölgesel Deprem ve Tsunami İzleme ve Değerlendirme Merkezi tarafından son depremler www.koeri.boun.edu.tr adresinden ülkemiz ve yakın çevresindeki depremleri anlık ve güncel olarak listeliyor.

KANDİLLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYINIZ 

 

Bugün hava nasıl olacak Meteoroloji açıkladı! Deniz Huzur Sözleri! İçinizi Açacak, Huzur Verecek 50 Adet Etkileyici Deniz Huzur Sözleri Vatan ile İlgili Atasözleri! Vatan ve Miller Sevgisini Yansıtan Vatan ile İlgili 50 Atasözü Komşusunun taktığı serum sonu oldu!