Hayatını kaybeden Süleyman Özışık kimdir, neden öldü?

Süleyman Özışık hayatını kaybetti. Hadi Özışık, kardeşi Süleyman Özışık’ın hayatını kaybettiğini duyurdu. Süleyman Özışık bir süredir kanser tedavisi görüyordu. Peki, Süleyman Özışık kimdir, kaç yaşındaydı?

Hayatını kaybeden Süleyman Özışık kimdir, neden öldü?

İnternethaberin kurucusu Süleyman Özışık hayatını kaybetti. Süleyman Özışık, uzun süredir kanser tedavisi görüyordu. Vefatını abisi Hadi Özışık duyurdu. Ölüm haberi sonrasında Süleyman Özışık'a dair bilgiler araştırılmaya başlandı. İşte Süleyman Özışık'ın hayatı, kariyeri...

SÜLEYMAN ÖZIŞIK KİMDİR?

Gazeteci Süleyman Özışık, 1 Mart 1971 tarihinde Iğdır’da doğmuştur. Süleyman Özışık, gazeteci Hadi Özışık’ın kardeşidir. İlk ve ortaöğrenimini Kars’ta tamamlayan Süleyman Özışık, ekonomik sebeplerden dolayı üniversite eğitimine devam edememiştir.

GAZETECİLİK KARİYERİ

Gençlik yıllarında İstanbul’a giden Süleyman Özışık, vatani görevini tamamladıktan sonra gazetecilikte ilk deneyimini stajyer olarak Akşam Gazetesi bünyesinde gerçekleştirmiştir. Süleyman Özışık, Akşam Gazetesi’ndeki üç yıllık iş deneyiminin ardından Milliyet Gazetesi’ne geçiş yapmıştır. Yedi yıl boyunca Milliyet’te görev alan Süleyman Özışık, ekonomik kriz nedeniyle 2000 yılında Milliyet bünyesinden ayrılmak zorunda kalmıştır.

Hayatını kaybeden Süleyman Özışık kimdir, neden öldü? - Resim : 1

Bir süre çeşitli kurumlarda basın danışmanlığı görevinde bulunan Özışık, ilerleyen zamanlarda kendisi gibi gazeteci olan ağabeyi Hadi Özışık ile birlikte internethaber.com isimli haber sitesinin kuruculuğunu üslenmiştir. Süleyman Özışık, 2005 yılında sonsayfa.com adlı haber sitesini kurmuştur.

Hayatını kaybeden Süleyman Özışık kimdir, neden öldü? - Resim : 2

7 Haziran 1 Kasım Kaderden Zafere ve Kadın Aldatırsa: Bütün Eşler Arasında Birazcık Şüphe İyidir adlı kitapların yazarı olan Süleyman Özışık, İnternet Haber sitesinin yanı sıra Türkiye Gazetesi bünyesinde köşe yazılarına devam etmektedir. Ayrıca Süleyman Özışık, 2011 yılında oluşturduğu YouTube kanalında gündeme dair yorumlarda bulunmaktadır.

Hadi Özışık, 20 Ağustos 2021 günü kardeşinin gazeteciliği bıraktığını açıklamıştı.

Süleyman Özışık Kitapları

7 Haziran 1 Kasım Kaderden Zafere – 2015
Kadın Aldatırsa: Bütün Eşler Arasında Birazcık Şüphe İyidir (Jale Köksal ile) – 2017

kimdir
Bu gece başlıyor! İki günlük yasak kararı Terliklerini çıkararak girdi nedeni çok merak edildi Türkiye-Bulgaristan sınırında orman yangını! Bulgaristan tarafında henüz müdahale yok Öğrencilere vergisiz telefon ne zaman? ÖTV'siz iPhone 11, 12, 13, 14 Pro, Pro Max ne kadar?