Survivor Poyraz kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor AllStar 2024 yarışmacısı Yiğit Poyraz hakkındaki bilgiler

Survivor Poyraz, AllStar 2024'de boy gösterecek. Acun Ilıcalı, 2021'de başarılı bir performans sergileyen ve sezonu ikinci bitiren Poyraz'ın Survivor AllStar 2024 kadrosunda olduğunu açıkladı. Peki, Survivor Poyraz kimdir, kaç yaşında, nereli?

Survivor Poyraz kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor AllStar 2024 yarışmacısı Yiğit Poyraz hakkındaki bilgiler

Survivor AllStar 2024 kadrosu şekilleniyor. Acun Ilıcalı, bugün Yiğit Poyraz'ın kadroda olduğunu açıkladı. 2021 Survivor'ın ikincisi olan ve Survivor Poyraz olarak bilinen Yiğit Poyraz'a dair bilgiler merak ediliyor. Peki, Survivor Poyraz kimdir, kaç yaşında, aslen nereli?

Survivor Poyraz kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor AllStar 2024 yarışmacısı Yiğit Poyraz hakkındaki bilgiler - Resim : 1

SURVİVOR POYRAZ KİMDİR?

Survivor Poyraz, 26 Aralık 1994 tarihinde Muğla’nın Bodrum ilçesinde doğmuştur. 2009 senesinde yatılı olarak Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde yaşarken İstanbul’da Robert Koleji’ni kazanmış ve eğitim için İstanbul’a yerleşmiştir. Yiğit Poyraz ardından 2015 senesinde, Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü’nde eğitimine devam etmiş, 1 yıl Sydney Uni’de exchange programı ile eğitim görmüştür.

Survivor Poyraz kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor AllStar 2024 yarışmacısı Yiğit Poyraz hakkındaki bilgiler - Resim : 2

Çok küçük yaşlardan bu yana basketbol oynayan yakışıklı isim, bir kaç senedir ise halaları ile beraber, İtalyan ve Amerikan markalar ağırlıklı olmak üzere tekstil mümessilliği yaparak iş hayatını sürdürmektedir.

Survivor 2021'de gönüllüler takımında yarışmaya katılan Yiğit Poyraz, başarılı performansı ile sezona damgasını vurmuştu. Başarılı isim, sezonu ikinci sırada tamamlamıştı. 

kimdir Survivor
GSB yerleştirme sonuçları nasıl, nereden öğrenilir? Kazananlardan hangi belgeler isteniyor?  Tarihi gün: 'Uzaylı cesetleri' sergilendi Midye temizleme görüntüleri gündem oldu Hac ön kayıtları başladı: 2024 hac ön kayıtları nasıl yapılır, kimler başvurabilir?