Survivor'da 2. eleme adayı kim oldu? 11 Şubat 2024 Survivor'da dokunulmazlığı hangi takım kazandı?

Survivor'da haftanın 2. dokunulmazlık oyunu ile potaya giren 2. eleme adayı belli oldu. 11 Şubat 2024 tarihli Survivor All Star son bölümde Avatar Atakan, Seda ve Hilmi Cem kırmızı takımla ilk oyuna çıktılar. Survivor All Star 2024'ün 31. bölümünde oynanan dokunulmazlık oyununda güce dayalı oyunda mücadele son ana kadar sürdü. Oyun içinde Yunus Emre ile Ogeday arasında tansiyon yükseldi. Konseyde oylama ile 2. eleme adayı belirlendi. Peki, Survivor'da dokunulmazlığı hangi takım kazandı?

Survivor'da 2. eleme adayı kim oldu? 11 Şubat 2024 Survivor'da dokunulmazlığı hangi takım kazandı?

Survivor All Star 2024'te haftanın 2. eleme adayı dün akşam belli oldu. Survivor'ın 11 Şubat Pazar akşamı ekrana gelen 31. bölümünde haftanın 2. dokunulmazlık oyunu oynandı. Kırmızı takım, yeni yarışmacılar ile parkura çıktı. Atakan, Hilmi Cem ve Seda'nın katılımıyla kırmızı takımın göstereceği performans merak ediliyordu. Yarışmanın klasik ve sabit oynanan, güce dayalı oyununda heyecan ve gerilim doruktaydı. Kıran kırana mücadele sonunda dokunulmazlığı kazanan takım belli oldu. Kaybeden takımın konseydeki oylaması ile haftanın 2. eleme adayı belirledi. Survivor yeni bölüm fragmanı merak uyandırdı. İşte Survivor 2. dokunulmazlık oyunu ve konseyde yaşananlar...

Survivor'da 2. eleme adayı kim oldu? 11 Şubat 2024 Survivor'da dokunulmazlığı hangi takım kazandı? - Resim : 1

SURVİVOR'DA 2. DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Survivor All Star 2024'te haftanın 2. dokunulmazlık oyunu, yarışmanın klasikleri arasında yer alan parkuru idi. Seçilen yarışmacılar, asılı sepetleri havada tutmaya çalışırken rakip takımdan bir kişi, taşıdığı kum torbalarını sepete atarak ağırlığı artırmaya çalıştı.

Survivor'da 2. eleme adayı kim oldu? 11 Şubat 2024 Survivor'da dokunulmazlığı hangi takım kazandı? - Resim : 2

Gücün, dengenin ön plana çıktığı oyunda eşleşmeler sonrasında mücadele başladı. Oyunda sayılar karşılıklı alınıyor ve denge içinde gidiyordu. Kırmızı takım oyuna önde başlasa bile mavi takım, arayı kapatıp öne geçmeyi başardı.

Survivor'da 2. eleme adayı kim oldu? 11 Şubat 2024 Survivor'da dokunulmazlığı hangi takım kazandı? - Resim : 3

Survivor 2. dokunulmazlık oyununda mavi takım, oyunun hakimiyetini ele geçirdi. Ve kırmızı takımn önünde götürdü. Bayrak mücadelesinde kırmızı takım arayı kapatıp yaklaşsa bile günün sonunda mavi takım, 12-10 skorla 2. dokunulmazlık oyununu kazanan takım oldu.

Survivor'da 2. eleme adayı kim oldu? 11 Şubat 2024 Survivor'da dokunulmazlığı hangi takım kazandı? - Resim : 4

SURVİVOR'DA 2. ELEME ADAYI KİM OLDU?

Dokunulmazlığı kaybeden kırmızı takım, konseyde kadın yarışmacılar arasında oylama yapıldı. Oylama sonucunda ismi yazılan Aleyna, Gizem ve Pınar idi. Bu isimler arasında ise adı en çok yazılan Pınar, haftanın 2. eleme adayı oldu.

Survivor'da 2. eleme adayı kim oldu? 11 Şubat 2024 Survivor'da dokunulmazlığı hangi takım kazandı? - Resim : 5

SURVİVOR 32. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Bugün hangi vapur seferleri iptal? 12 Şubat 2024 güncel iptal seferler Meteoroloji açıkladı: Bugün hava nasıl olacak? Karadeniz'de 7 şehri ayaklandıran ses! Ekipler alarmda! Gökçeada ve Bozcaada'ya gideceklere uyarı