Survivor'da ilk finalist kim oldu? 10 Haziran 2024 Survivor All Star'da final koltuğuna ilk oturan isim

Survivor All Star 2024'de İstanbul'da final koltuğuna oturan ilk isim belli oldu. Survivor'ın 10 Haziran 2024 tarihli 139. bölümde İstanbul biletini almak için yarışmacılar arasında kıyasıya mücadeleler yaşandı. Günün sonunda kolyeyi alan isim Survivor All Star 2024 final koltuğuna oturan ilk isim oldu? Peki, Survivor'da kim kazandı, kim finalist oldu?

Survivor'da ilk finalist kim oldu? 10 Haziran 2024 Survivor All Star'da final koltuğuna ilk oturan isim

Survivor All Star 2024 perşembe günü büyük ile sona eriyor. Ocak ayında başlayan büyük ve zorlu mücadelede son beşe Atakan, Seda, Ogeday, Batuhan ve Nefise kalmıştı. Beş isim arasında ilk finalisti belirlemek için düellolar yapıldı. Finalde ise Atakan ile Batuhan, İstanbul Survivor final koltuğu için kıyasıya kapıştı. Peki, Survivor'da ilk finalist kim oldu? İşte 10 Haziran 2024 tarihli Survivor 139. bölümde yaşananlar...

Survivor'da ilk finalist kim oldu? 10 Haziran 2024 Survivor All Star'da final koltuğuna ilk oturan isim - Resim : 1

SURVİVOR'DA İLK FİNALİST KİM OLDU?

Survivor All Star 2024'de ilk finalist belirlemek için yarışmacılara yedişer can verildi. Kura ile yapılan eşleşmelerde yapılan düello sonucunda kazanan canını korurken kaybeden de bir can gidiyordu. Sıfır canı kalan yarışmayı kaybedecekti. Düello Ogeday Nefise eşleşmesi ile başladı. 

Survivor'da ilk finalist kim oldu? 10 Haziran 2024 Survivor All Star'da final koltuğuna ilk oturan isim - Resim : 2

Oyunda final atışları önce yarışmacıların çözmesi gereken bir puzzle vardı. Final atışları üç sıra idi. Sıra ile kum torbası ile üçgen sembol devirme, çubuk atışı ile babut düşürme, küpler ile topları düşürme şeklinde idi. Bunların bitiminde ise 2 halka atışı vardı.

Survivor'da ilk finalist kim oldu? 10 Haziran 2024 Survivor All Star'da final koltuğuna ilk oturan isim - Resim : 3

Kıran kırana geçen mücadeleler sonunda ilk turda Nefise ilk elenen isim oldu. İkinci elenen Seda, üçüncü elenen ise Ogeday oldu. Finale kalan ise Batuhan ile Atakan oldu. Bu ikilinin nefeslerin tutularak izlendiği mücadelesinde kolyeyi kazanan Batuhan, Survivor All Star 2024'ün ilk finalisti oldu. 

Survivor'da ilk finalist kim oldu? 10 Haziran 2024 Survivor All Star'da final koltuğuna ilk oturan isim - Resim : 4

Otobüs şarampole devrildi Rüyada Kavuşamadığın Sevdiğini Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Eşiyle İlişkiye Girerken Birinin Görmesi Nedir? Rüyada Suyun Üstündeki Köprüden Geçmek Ne Anlama Gelir?