Survivor'da kim elendi, düelloyu kim kazandı? 9 Mayıs 2024 Survivor All Star'a veda eden isim kim oldu?

Survivor'da kim elendi eleme gecesinde belli oldu. Survivor All Star'da bu hafta potaya Yunus Emre, Batuhan, Sercan ve Furkan girmişti. İlk turda düelloyu kazanan Sercan ile Batuhan adaylıklarını düşürürken Yunus Emre - Furkan düellosu ile Survivor All Star 2024'e veda eden isim belirlendi. Peki, Survivor'da kim elendi? İşte eleme gecesinde yaşananlar...

Survivor'da kim elendi, düelloyu kim kazandı? 9 Mayıs 2024 Survivor All Star'a veda eden isim kim oldu?

Survivor All Star 2024'te finale doğru heyecan, mücadele hız kazandı. Survivor'ın 9 Mayıs 2024 tarihli son bölümünde eleme gecesi ekrana geldi. Erkek yarışmacıların potasında Yunus Emre, Batuhan, Sercan ve Furkan vardı. İlk turda Yunus Emre - Sercan, Batuhan - Furkan eşleşti. Kıran kırana geçen mücadelelerden mağlup çıkan Yunus Emre ile Furkan, Survivor All Star'da kalmak için kapıştı. Peki, Survivor'da kim elendi, Yunus Emre mi, Furkan mı? İşte Survivor'a veda eden isim...

Survivor'da kim elendi, düelloyu kim kazandı? 9 Mayıs 2024 Survivor All Star'a veda eden isim kim oldu? - Resim : 1

İLK TURDA NELER YAŞANDI?

Survivor All Star'ın bu haftaki eleme adayları sırasıyla; Yunus Emre, Batuhan, Sercan ve Furkan idi. İlk turda performans sıralamasına göre Yunus Emre - Sercan, Batuhan - Furkan eşleşti. Düellolarda atışları Furkan ve Yunus Emre belirledi. 

Survivor'da kim elendi, düelloyu kim kazandı? 9 Mayıs 2024 Survivor All Star'a veda eden isim kim oldu? - Resim : 2

Furkan, Batuhan ile düellosu için finalde kum torbası ve çubuk atışını seçti. İkili arasındaki mücadeleden galip çıkan 5-1 skorla Batuhan oldu. 

Survivor'da kim elendi, düelloyu kim kazandı? 9 Mayıs 2024 Survivor All Star'a veda eden isim kim oldu? - Resim : 3

Yunus Emre ise Sercan ile düellosunda halka ile labut devirme ve halkayı çubuğa geçirme atışlarını seçti. Bu düellodan 5-4 skorla galip çıkan Sercan, adaylığını sildirdi. Bu hafta Survivor'dan adaylığını ilk turda sildiren yarışmacılara kuzu tandır, pilav ve probiyotik yoğurt ödülü de verileceği açıklandı. Ayrıca ödülün sahibi olan yarışmacıların iki arkadaşını da ödüle götürme hakkı verildi.

Survivor'da kim elendi, düelloyu kim kazandı? 9 Mayıs 2024 Survivor All Star'a veda eden isim kim oldu? - Resim : 4

SURVIVOR'DA KİM ELENDİ?

Survivor All Star'ın eleme gecesinde final turunda Yunus Emre ile Furkan karşı karşıya geldi. Atışları belirleyen Yunus Emre, ilk turdaki gibi halka atışlarını seçti. Soluksuz izlenen düelloda galip çıkan 5-1 skorla Yunus Emre oldu. Böylece Furkan, Survivor'dan elendi. 

Survivor'da kim elendi, düelloyu kim kazandı? 9 Mayıs 2024 Survivor All Star'a veda eden isim kim oldu? - Resim : 5

Rüyada Kolunun Kesildiğini Görmek Ne Anlama Gelir? Neye Delalet Eder? Rüyada Araba Park Etmek Ne Anlama Gelir? Neye Delalet Eder? Rüyada Özlediğin Birini Görmek Ne Anlama Gelir? Neye Delalet Eder? Rüyada Teröristlerden Kaçmak Ne Anlama Gelir? Neye Delalet Eder?