Yamaçtan kopan kayalar AK Parti ilçe başkanının aracına düştü

Artvin’in Murgul ilçesinde yamaçta meydana gelen heyelan nedeniyle kopan kaya, AK Parti İlçe Başkanı Recep Levent Gülsuyu’nun park halindeki cipinin üzerine düştü. Aracından indikten sonra duyduğu gürültüyle olayı fark eden Başkan Gülsuyu, “Bir evrak alıp aracıma dönecektim. 40 saniye ile ölümden döndük” dedi.

Yamaçtan kopan kayalar AK Parti ilçe başkanının aracına düştü

Artvin’in Murgul ilçesinde yamaçtan kopan kayalar park halindeki aracın üzerine düştü. Heyelan ilçe merkezine bağlı Eski Çarşı mevkisindeki saat 14.00 sıralarında meydana geldi.

Yamaçtan kopan kayalar AK Parti ilçe başkanının aracına düştü - Resim : 1

PARK HALİNDEKİ ARAÇ KULLANILAMAZ HALE GELDİ

Yamaçtan kopan irili ufaklı kaya ve taşlar, AK Parti Murgul İlçe Başkanı Recep Levent Gülsuyu’nun park halindeki 08 AG 905 plakalı cipinin üzerine düştü.

Yamaçtan kopan kayalar AK Parti ilçe başkanının aracına düştü - Resim : 2

FACİANIN ÖNÜNE GEÇİLDİ

Dev kayanın isabet ettiği araç hurdaya dönerken, o esnada araçta kimsenin olmaması olası bir faciayı önledi. Başkan Gülsuyu’nun ise olaydan saniyeler önce araçtan indiği öğrenildi.

Yamaçtan kopan kayalar AK Parti ilçe başkanının aracına düştü - Resim : 3

“40 SANİYE İLE ÖLÜMDEN DÖNDÜK”

Gülsuyu, “Bir evrak alıp aracıma dönecektim. 40 saniye ile ölümden döndük” dedi.

Yamaçtan kopan kayalar AK Parti ilçe başkanının aracına düştü - Resim : 4

Kaynak: İHA

Saffat Suresi Arapça - Türkçe okunuşu, Diyanet meali, fazileti, konusu Kısa yüzgeçli köpek balığı kıyıya vurdu Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan'ın hayat hikayesi, kariyeri 31 Aralık hangi gün? Yılbaşı ne zaman?