Yeşilçam filmi değil Ankara! Batman'a gideceklerdi Amsterdam uçağına bindiler!

Ankara'dan Batman'a gidecek yolcular ve yanlışlıkla Amsterdam uçağına bindi. Ring aracının hatasını fark etmeyen yolcuları son anda durduran kabin ekibi, yolcuları kısa sürede tahliye ederek büyük bir yanlışlığın önüne geçti.

  • Ankara'dan Batman'a gidecek yolcular, havalimanındaki ring aracı tarafından yanlışlıkla Amsterdam uçağının önünde indirildi.
  • Karışıklığı fark etmeyen Batman yolcuları Amsterdam uçağına bindi.

Batman yerine Amsterdam uçağına bindiler

YANLIŞLIK UÇAKTA ORTAYA ÇITKI

  • Yanlışlığı fark eden kabin ekibi yaptıkları anons ile yolcuları uyardı.
"Batman’a seyahat edecek yolcular lütfen acele bir şekilde kendilerini kabin ekibine bildirsinler"

Yeşilçam filmi değil Ankara! Batman'a gideceklerdi Amsterdam uçağına bindiler! - Resim : 2

  • Amsterdam'a seyahat eden bir yolcu, uçak içerisinde yaşanan sıra dışı anları kayıt altına aldı. Yolcu kayıt altına aldığı o anları sosyal medya hesabından paylaştı.
  • Şaşkınlığını gizleyemeyen bir yolcu kayıt sırasında şunları söyledi;
"Şu an Ankara-Amsterdam uçuşundayız. Ring arabalarıyla uçağın önüne geldik. Bebek arabasını verecekken ağabeyin biri ‘Batman’a değil mi?’ diye sordu. Bizde, ağabey ne Batman’ı bu Amsterdam uçağı deyince, ne Amsterdam’ı ben Batman’a gidiyorum' diye yanıt verdi. Şu anda uçağın içinde Batman Amsterdam yolcuları tamamen karışmış durumda. Bütün Batman yolcularını tek tek çağırıyorlar. Bu da başımıza geldi"

Yeşilçam filmi değil Ankara! Batman'a gideceklerdi Amsterdam uçağına bindiler! - Resim : 3

Ayasofya'daki kediye 'sen buralara nereden geldin?' demişti! O dede bulundu Az önce deprem mi oldu? En son nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? Malatya'da 4,5 büyüklüğünde deprem Ünlü Radyocu nişanlısının eski kocasını vurdu