Zeynep Molho Kimdir? Ne İş Yapmaktadır? Jess Molho ile Kaç Çocukları Vardır? Hayat ve Biyografisi

Türk medya dünyasında kameraların arkasında kalmayı tercih eden bir isim olan Zeynep Molho kimdir ve medya sektöründe hangi alanda faaliyet göstermektedir? Jess Molho ile olan evliliği ve ortak çalışmaları nasıl başladı? İstanbul'un tanınmış yüzlerinden biri olan Jess Molho ile evli olan Zeynep, yönetmenlik yaparak kariyerine nasıl yön vermiştir?

Zeynep Molho Kimdir? Ne İş Yapmaktadır? Jess Molho ile Kaç Çocukları Vardır? Hayat ve Biyografisi
Zeynep Molho Kimdir?

Zeynep Molho, ünlü Türk televizyon sunucusu ve oyuncu Jess Molho'nun eşidir. İstanbul doğumlu olan Zeynep, mesleki kariyerine medya sektöründe yönetmen olarak devam etmektedir. Çalışmalarını genellikle kameraların arkasında sürdüren Zeynep, Jess Molho ile tanıştığı televizyon kanalında birlikte çalışmış ve 2002 yılında evlenmişlerdir. Çiftin bu evlilikten Tibet ve Maya adında iki çocukları bulunmaktadır. Zeynep ve Jess Molho, özel yaşantılarını sade ve doğal bir şekilde sürdürmeyi tercih ederken, sosyal medyada ailece çektikleri fotoğraflarla hayranlarına mutlu anlarını paylaşmaktadır.

Zeynep Molho, evlilik öncesinde Jess Molho'nun sunduğu bir programda yönetmenlik yaparken tanışmış ve zamanla Jess'in sıcak aile babası yönünü keşfetmiştir. Bu ilişki, ikilinin hem iş hem de özel hayatlarında derin bir bağ kurmalarına olanak sağlamıştır. Jess ile olan ilişkisi, Zeynep'in medya dünyasındaki bilinirliğini de artırmıştır. Çift, İstanbul Zekeriyaköy'deki evlerinde yaşamaktadır ve birlikte zor zamanları aşmanın yanı sıra, mutlu anları da paylaşmaktadır.

Zeynep Molho Kimdir? Ne İş Yapmaktadır? Jess Molho ile Kaç Çocukları Vardır? Hayat ve Biyografisi - Resim : 1

Zeynep Molho Ne İş Yapıyor?

Zeynep Molho, medya sektöründe yönetmen olarak çalışmaktadır. O, genellikle televizyon projelerinde arka planda görev alarak, yönetmenlik yapmayı tercih etmektedir. Kariyerine Jess Molho'nun sunduğu bir programda yönetmen olarak başlamış ve bu süreçte Jess ile tanışarak evlenmişlerdir. Zeynep Molho, kariyerine medya ve televizyon sektöründe devam etmekte olup, çeşitli prodüksiyonlarda önemli roller üstlenmiştir.

Zeynep Molho ve Jess Molho’nun Çocuğu Var Mı?

Zeynep Molho ve Jess Molho, iki çocuk sahibidir ve bu çocukların isimleri Tibet ve Maya'dır. Çiftin ilk çocuğu olan Tibet, 2007 yılında dünyaya gelmiştir. Tibet'in doğumu, Jess ve Zeynep çifti için büyük mutluluk kaynağı olmuştur. Çiftin ikinci çocuğu olan Maya ise 2012 yılında doğmuştur. Jess ve Zeynep Molho, çocuklarıyla birlikte Zekeriyaköy, İstanbul'da yaşamaktadır.

Jess Molho, çocuklarıyla geçirdiği zamanların ve ailece yaptıkları etkinliklerin fotoğraflarını zaman zaman sosyal medya hesaplarından paylaşarak, takipçilerine aile hayatına dair güzel anları göstermektedir. Jess ve Zeynep, çocuklarının eğitimi ve mutluluğu için ellerinden geleni yapmaktadır ve aile olarak birbirlerine sıkı sıkıya bağlıdırlar. Bu bağlılık, onların zor zamanlarda birlikte güç bulmalarını sağlar.

Zeynep Molho Kimdir? Ne İş Yapmaktadır? Jess Molho ile Kaç Çocukları Vardır? Hayat ve Biyografisi - Resim : 2

Zeynep Molho Kimdir? Ne İş Yapmaktadır? Jess Molho ile Kaç Çocukları Vardır? Hayat ve Biyografisi - Resim : 3

Zeynep Molho Neden Vurulmuştu?

2017 yıında Bodrum'da yaşanan üzücü bir olayda, Göltürkbükü mahallesindeki Çilek Beach Club'ın hemen yanında bulunan Sess Beach Club'ı sormak için gelen bir kişi, yönlendirildikten kısa bir süre sonra belinden çıkardığı çifte tabancayla ateş açmaya başladı. Bu saldırı sırasında yaklaşık 400 kişinin bulunduğu her iki beach club'ta büyük panik yaşandı.

Açılan ateş sonucu birçok kişi yaralanırken, ne yazık ki Sess Beach Club'ta çalışan 21 yaşındaki Furkan Say hayatını kaybetti. Aynı yerde garson olarak çalışan 28 yaşındaki Nesibi Günenç ile Çilek Beach Club'ta garson 29 yaşındaki Yasin Kaya ve diğer müşterilerden olan 36 yaşındaki Zeynep Molho ve 24 yaşındaki M.K. de yaralandı.

Yaralılar arasında bulunan Zeynep Molho, sırtına isabet eden kurşun sebebiyle kaburgası kırıldı ve kurşun cildinin altında kaldı. Bodrum'da özel bir hastanede tedavi altına alınan Zeynep Molho, yapılan ameliyatla kurşunun çıkarılması sonrası sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

İSKİ açıkladı: Bugün baraj doluluk oranı ne kadar? Fatoş Mildon Kimdir? Kaç Yaşında? Evli Mi? Çocuğu Var Mı? Cuma hutbesi yayınlandı mı? 19 Nisan 2024 Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekattır? Diyanete göre adım adım cuma namazı kılınışı tarifi