Antalya'da zincirleme kaza sonucu 2 kişi öldü

Antalya’nın Alanya ilçesinde üç aracın karıştığı trafik kazasında 2 kişi öldü, biri bebek 4 kişi yaralandı.

Antalya'da zincirleme kaza sonucu 2 kişi öldü

Kaza, saat 17 sıralarında Keykubat Bulvarı Gazipaşa istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Oğuzhan Yılmaz (22) idaresindeki otomobil, Antalya istikametinde içindeki Buse Karagül isimli yolcu ile seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüjdeki bariyerleri kırarak önce H. Ç. (27) idaresindeki, T. Ç. (26) VE M. E. Ç (1)’nin yolcu olarak yer aldığı Ford Fiesta marka otomobile, ardından da B. S. (42) yönetimindeki F.S.’nin de yolcu olarak bulunduğu hafif ticari araca çarptı.

Kazanın çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine kaza yerine çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Kazanın ardından polis ekipleri trafik akışını bir süre durdurarak olay yerinde şeritle güvenlik önlemleri aldı.

Kaza sonucunda aracın sürücüsü Oğuzhan Yılmaz ve Buse Karagül sağlık ekipleri tarafından ağır yaralı olarak Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı ancak hastanede hayatını kaybetti. H. Ç., T. Ç., M. E. Ç ve F. S. ise kazada yaralandı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Kaza nedeniyle kapatılan yol daha sonra normale dönerken, ağır hasar alan iki araç trafik çekicisi ile yoldan kaldırıldı.

Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.

Keşan’da sentetik ecza ve uyuşturucu ele geçirildi Buca'da şubat ayında 133 bin kişinin sorgusu yapıldı Balıkesir'de korkunç olay! Kastamonu’da vatandaşlar Filistin için yürüdü