Eskişehir'de tahliye kararıyla evden atılan aile, 2 gündür sokakta yaşıyor

Eskişehir Tepebaşı'nda iş kazasının ardından çalışamadığı için kirasını ödeyemeyen ve yeni ev sahibi tarafından tahliye kararıyla evinden çıkarılan Murat Çolak, eşi ve 11 yaşındaki çocuğuyla 2 gündür sokakta yaşıyor.

  • Eskişehir Tepebaşı'nda eşi ve 11 yaşındaki kızıyla birlikte yaşayan Murat Çolak, geçen yıl çalıştığı inşaatta kaza geçirdi.

Eskişehir'de tahliye kararıyla evden atılan aile, 2 gündür sokakta yaşıyor - Resim : 1

  • Gerekli ameliyatları olamadığı için iyileşemeyen, şu anda da yüzde 14 engelli raporu bulunan Murat Çolak, oturduğu evin kirasını ödeyemez hale geldi.

Eskişehir'de tahliye kararıyla evden atılan aile, 2 gündür sokakta yaşıyor - Resim : 2

  • Evi satın alan yeni kişiyle anlaşmazlık yaşadığını ve iyileşip çalışmaya başlayacağını söylemesine rağmen ev sahibinin imzalattığı sözleşmenin ardından icrayla karşı karşıya kaldığını söyleyen Murat Çolak, 2 gün önce zorla evden çıkarıldı.

Eskişehir'de tahliye kararıyla evden atılan aile, 2 gündür sokakta yaşıyor - Resim : 3

  • Eşi ve 11 yaşındaki kızıyla birlikte tahliye edildikleri evin önünde yaşayan ve komşularının desteğiyle beslenme ihtiyaçlarını karşıladıklarını belirten Murat Çolak, yardım istedi.

Eskişehir'de tahliye kararıyla evden atılan aile, 2 gündür sokakta yaşıyor - Resim : 4

İşçi servisinin çarptığı çocuk, öldü Sokak köpeği kazaya neden oldu Eski fabrikaya "farmer" baskını İki gencin feci sonu