Ankara'da tartıştığı bir motokuryeyi otomobilin kaputunda sürükledi

Ankara Altındağ'da otomobil sürücüsü A.K., trafikte tartıştığı motokurye Uğur G.'yi aracının ön kaputunun üzerine metrelerce sürükledi. Olay cep telefonu kamerasına yansıdı. A.K., daha sonrasında gözaltına alındı.

Ankara'da tartıştığı bir motokuryeyi otomobilin kaputunda sürükledi

Trafik tartışmalarında dozun aşıldığı olay, 9 Temmuz tarihinde Ankara Altındağ Hacettepe Mahallesi Dumlupınar Caddesi'nde meydana geldi. Paket bırakmaya giden Uğur G., yanından geçerken kornaya basan otomobil sürücüsü A.K.'ye tepki gösterdi. 

Ankara'da tartıştığı bir motokuryeyi otomobilin kaputunda sürükledi - Resim : 1

Aracını durduran sürücü ile motokurye arasında tartışma çıktı. Arbedenin ardından otomobil sürücüsü yola devam etmek istedi ancak Uğur G., aracın önüne geçip polise haber verdiğini belirterek sürücüden beklemesini istedi. Bunun üzerine şoför, aracını motokuryenin üzerine sürdü.

Ankara'da tartıştığı bir motokuryeyi otomobilin kaputunda sürükledi - Resim : 2

Metrelerce sürüklenen Uğur G., için çevredekiler büyük panik yaşadı. A.K. daha sonra gelen polis tarafından gözaltına alındı. A.K., çevredekilerin toplanıp bağırması üzerine panik yaşadığını, bu yüzden korkup gaza bastığını ve pişman olduğunu söyledi. A.K., ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Ankara'da tartıştığı bir motokuryeyi otomobilin kaputunda sürükledi - Resim : 3

Kaynak: DHA

Ankara Altındağ
Kurallara uymayan tır, can aldı Mersin'de yangın! Havadan ve karadan müdahale ediliyor Gürültü kavgası cinayetle bitti Haber alınamıyordu! Ölü olarak bulundu