4 ilde uyuşturucu operasyonu: 51 tutuklu!

Bin polisin katılımıyla Bursa merkezli 4 ilde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 63 şüpheliden 51'i tutuklandı. Dron desteği alınan bu soruşturmada yüklü miktarda uyuşturucu ele geçirildi.

4 ilde uyuşturucu operasyonu: 51 tutuklu!

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu satışı yapan zanlıları takibe aldı. Teknik takip başlatan emniyet güçleri 6 aylık bir çalışma sonrası Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla operasyon düzenledi. Bursa, İstanbul, İzmir ve Bİlecik'te belirlenen adreslere sabah saatlerinde eş zamanlı baskın yapıldı. 10 narkotik köpeği ve 2 dronun da yardımı alınan operasyonda 63 kişi göz altına alındı.

4 ilde uyuşturucu operasyonu: 51 tutuklu! - Resim : 1

SİLAH VE UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ

Adreslerde yapılan aramalarda 21 kilo 150 gram metamfetamin, 721 gran esrar, 116 uyuşturucu hap, 10 gram bonzai, 14 ruhsatsız tabanca ve 39 mermi, 1 av tüfeği, 3 hassas terazi ile 207 bin lira ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede mahkemeye çıkarılan şüphelilerden 51'i 'uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti' suçundan tutuklandı, diğerleri ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

4 ilde uyuşturucu operasyonu: 51 tutuklu! - Resim : 2

Kaynak: DHA

Bursa İstanbul İzmir Bilecik
DEAŞ’ın kilit ismi İstanbul’da yakalandı Düğünde felaket: Kafasına kurşun isabet etti Kanlar içerisinde yerde kaldı Polise silah çeken şahıs yakalandı!