Osmaniye'de Polise silah çekmeye kalkarken bacağından vuruldu

Osmaniye'de işlediği 12 suçtan aranan İ.E., asayiş kontrolündeki polisleri görünce şoförü tehdit ederek taksiyi kaçırdı. Yapılan takip sonucunda durdurulan İ.E, kaçmak için polislere silah çekti ve emniyet güçleri tarafından bacağından vurularak yakalandı. Olay güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, 8 Haziran günü Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesi'nde gerçekleşti. Asayiş Şube'ye bağlı motosikletli polis timleri, uygulama sırasında şüphelendiği bir taksiyi durdurmak istedi. Taksinin içerisinde müşteri olarak bulunan 2 kişiden biri olan M.E. kaçtı. 12 tane suçtan aranan İ.E. ise silahını çekip, şoförüne gaza basmasını söyledi.

Osmaniye'de Polise silah çekmeye kalkarken bacağından vuruldu - Resim : 1

Emniyet güçleri, peşine düştüğü taksiyi bir süre sonra durdurdu. İ.E. aracı kaçırmaya çalışınca polis lastikleri ateş ederek patlattı. Araçtan inen İ.E. silahını polise doğrultunca, bacağından vurularak yakalandı. Yaralıya ilk müdahaleyi, polis memurları bacağına tampon uygulayarak yaptı. Tabancaya el koyan polis, zanlı üzerinde bulunan bir miktar eroini ele geçirdi. Yapılan aramalarda ayrıca 17 adet uyuşturucu hap, 6 gram eroin ve 1 mermi bulundu.

Şüpheli İ.E hastaneye kaldırılırken, kaçan M.E. de yapılan aramayla yakalandı. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen M.E., mahkemede tutuklandı.

 Osmaniye'de Polise silah çekmeye kalkarken bacağından vuruldu - Resim : 2

Kaynak: DHA

Osmaniye
İstanbul'da 1 milyar dolar ele geçirildi! Avukat ve müvekkilini öldürdü: Müebbet hapis cezası! Babası annesine şiddet uygulayınca babasını vurdu! Bacaklarının kesilmesi dahi dalış yapmasına engel olamadı!