Bursa'da evine gittiği 54 yaşındaki Galip Bayram'ı öldürerek bazanın altına saklayan şahıs yakalandı

21 yaşındaki K.D., 16 yaşındaki E.A. ile birlikte 54 yaşındaki Galip Bayram’ın Bursa’daki evine gitti. Bayram’ı evinde boğarak öldüren K.D., ceseti bazanın içine çıplak bir şekilde sakladı. K.D.'nin olay sırasında yanında bulunan arkadaşı E.A. cinayeti itiraf etti.

Önceki gün Bursa’nın Gemlik ilçesi Kumla Mahallesi'nde meydana gelen olayda iddiaya göre K.D., arkadaşı E.A. ile 54 yaşındaki Galip Bayram'ın evine gitti. 
K.D. ile Bayram arasında bir süre sonra bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.  Kısa sürede tartışma kavgaya dönüşürken K.D., Bayram'ı boğarak öldürdü. K.D. ile arkadaşı E.A., olay yerinden kaçarken Bursa Emniyet Müdürlüğü'ne akşam giden E.A., pişman olduğunu söyleyerek cinayeti polise itiraf etti. İhbar üzerine harekete geçen polis ekipleri, E.A.'nın tarif ettiği bölgede inceleme başlattı. Galip Bayram'ın 3 ay önce kiraladığı tespit edilen eve giren ekipler, salon bölümündeki bazanın içinde çıplak cesedini buldu. Polis ekipleri ile savcının olay yerindeki incelemesinin ardından Bayram'ın cansız bedeni, Bursa Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. E.A.'nın, emniyette verdiği ifadesinde; K.D.'nin arkadaşı Galip Bayram'ın evine gittiğini, bir süre sonra tuvalete gittiğini ve döndüğünde ise K.D.'nin Bayram'ı elleriyle boğduğunu gördüğünü ancak engel olamadığını söylediği öğrenildi. E.A.'nın ifadesi üzerine polis ekipleri, K.D.'yi yakalamak için çalışma başlattı. Eskişehir'e kaçtığını tespit eden ekipler, K.D.'yi yakalayıp, gözaltına aldı. E.A. ile K.D.'nin emniyetteki işlemleri sürüyor. 

Kaynak: DHA