Denizli'de Afgan çift vahşeti: Sevgilisini öldürüp, cesedini çuvala koydu!

Denizli'de Afganistan uyruklu 21 yaşındaki Sabour Sakhizadeh, sevgilisi olan Nadia Noori'yi fare zehri ile öldürdü. Cesedi çuvala koyarak, 30 yaşındaki sevgilisini el arabası ile birlikte araziye bırakan sanık, ilk duruşmada kız arkadaşının intihar ettiğini öne sürdü. Tanık olarak dinlenen 15 yaşındaki N.K, ağabeyinin "demir taşıma bahanesiyle" cesedi taşımak için yardım istediğini belirtti.

Denizli'de Afgan çift vahşeti: Sevgilisini öldürüp, cesedini çuvala koydu!

Denizli Pamukkale'deki Cumhuriyet Mahallesi'nde yer alan 1968 Sokak'taki boş bir arazide 11 Ekim 2022 tarihinde Nadia Noori'nin cesedi bulundu. Battaniyeye sarılı kadının elleri koli bandıyla, ayakları ise plastik kelepçe ile bağlanmıştı. Otopsi raporunda 30 yaşındaki kadının zehirlenerek öldüğü tespit edildi. Şüpheli olarak belirlenen sevgilisi Sabour Sakhizadeh hakkında soruşturma başlatıldı. Sakhizadeh'in, kız arkadaşının yemeğine fare zehri katarak kadını öldürdüğü belirlendi. Cinayetin ardından 21 yaşındaki adam cesedi, 2 tekerlekli bir el arabası ile taşıyıp ardından araziye attığı ortaya çıktı.

Denizli'de Afgan çift vahşeti: Sevgilisini öldürüp, cesedini çuvala koydu! - Resim : 1

HER ŞEYİ İTİRAF ETTİ!

Gözaltına alınan Sakhizadeh, verdiği ifadede suçunu kabul etti. Kıskançlık yüzünden kız arkadaşını öldürdüğü belirten Afganistan uyruklu genç yaptıklarını şöyle anlatıyor: "Olay günü fare zehirli pilav yaptım. Ben az yedim, o ise pilavı bitirmiş. Bir süre sonra yatakta nefes almadığını gördüm, ağzından kan geliyordu. Yanına yatıp, bir süre ağladım. Daha sonra kardeşimi arayıp, Nadia'yı zehirleyerek öldürdüğümü söyleyip, gelmesini istedim. Kardeşim gelene kadar kolay taşımak amacıyla ellerini koli bandıyla, ayaklarını da plastik kelepçeyle bağlayıp, battaniye sardım. Çuvalın içine koyup, yaşadığım evden kardeşim ile sürükleyerek çıkardım. Nadia'nın bütün kıyafetlerini de çuvala koydum. Bizi bu sırada kimse görmedi. Cesedi sürüklerken, merdivenden indirdiğim için sesler çıkıyordu; yavaş hareket ettim. Kimse duymadı. 2 tekerlekli hurda toplanan el arabasına koyduktan sonra gidip, yol kenarına bıraktık. Olaydan dolayı çok pişmanım" dedi.

Sabour Sakhizadeh
Sabour Sakhizadeh

ÖNCE İTİRAF ETTİĞİ, SONRA İNKAR ETTİ!

Mahkemede verdiği savunmada Sakhizadeh, polise verdiği ve bütün suçlarını kabul ettiği ifadesini reddetti. Polise baskı altında konuştuğunu belirten 21 yaşındaki genç, Noori ile dini nihaklı olduğunu ve kız arkadaşının daha önce intihar girişiminde bulunduğunu iddia ederek olayın cinayet değil intihar olduğunu belirtti. "Bu defa da fare zehri içerek intihar etmiş olabilir. Ben yapmadım, yemin ederim. Suçlamaları kabul etmiyorum" ifadelerini kullanan genç için müebbet hapis istemi ile Denizli 3.Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı. Yargılanmaya bugün başlandı.

Nadia Noori
Nadia Noori

KARDEŞİNİ DE KANDIRMIŞ!

Tanık olarak dinlenen N.K, ağabeyinin demir taşıyacağını belirterek kendisinden yardım istediğini söyledi. N.K., "Battaniyeye sarılı bir çuval içindeydi. Yolda bizi bekçiler durdurdu. İçinde ne olduğunu sordu. İçinde demir olduğunu ve depoya götürdüğümüzü söyledik. Bizi bıraktılar. Bu olayda hiçbir suçum yok. İçinde ne olduğunu bilmiyordum" dedi.

Denizli'de Afgan çift vahşeti: Sevgilisini öldürüp, cesedini çuvala koydu! - Resim : 4

Kaynak: DHA

Afganistan Denizli
Önce kendini eve kilitledi, sonra yangın çıkardı! Güney Kıbrıs'ta ırkçı saldırı İstanbul'da akılalmaz olay: Kedileri öldürüyor! İstanbul Zeytinburnu'nda silahlı kavga