Denizli'de göçük altında kalan bir madenci 4 saat sonra kurtarıldı

Denizli Acıpayam'daki bir krom madeninde yaşanan ve iki kişinin hayatını kaybettiği kazada, göçük altında kalan bir madenci yaklaşık 4 saat sonra sağ olarak kurtarıldı. Yaralı olarak kurtarılan işçinin kardeşi, duygusal anların yaşanmasına neden oldu.

  • Denizli'de yaşanan ve 2 kişinin hayatını kaybettiği maden kazasında bir işçi, 4 saatin ardından sağ olarak kurtarıldı.

Denizli'de göçük altında kalan bir madenci 4 saat sonra kurtarıldı - Resim : 1

  • Krom madeninde saat 23.00 sıralarında meydana gelen göçükte, maden mühendisi Kadir Özer ile işçilerden Rıfat Salman ve Mustafa Karahan göçük altında kaldı.

Denizli'de göçük altında kalan bir madenci 4 saat sonra kurtarıldı - Resim : 2

  • Arama kurtarma çalışmaları neticesinde maden mühendisi Kadir Özer ile işçilerden Mustafa Karahan'ın cansız bedenlerine ulaşıldı. Rıfat Salman ise 4 saatin ardından sağ olarak kurtarıldı.

Denizli'de göçük altında kalan bir madenci 4 saat sonra kurtarıldı - Resim : 3

  • Yaralı işçi Rıfat Salman'ın ağabeyi Himmet Salman, yaşadığı mutluluğu, “Saat 00.00'da eve gelmeyince merak ettik. Mahalle muhtarı bizi arayıp durumdan haberdar etti. Biz de hızlıca maden yerine geldik. Endişe içinde sevindirici haberi aldık. Allah'a şükürler olsun sağ salim çıktı” sözleriyle ifade etti.

Denizli'de göçük altında kalan bir madenci 4 saat sonra kurtarıldı - Resim : 4

Kaynak: İHA

Muğla
Başıboş köpek sorunu devam ediyor Gazze'de öldürülenlerin sayısı 18 bin 800'e yükseldi Bariyerlere çarparak kaza yapan araç sürücüsü sıkıştığı yerden kurtarıldı Eşini silahla rehin aldı