Diyarbakır'da vahşet: Babasının boğazını kesti!

Diyarbakır'da sabah saatlerinde madde bağımlısı olduğu iddia edilen Ü.A, annesi ve kız kardeşini bir odaya kilitleyip, tartıştığı babası 63 yaşındaki Mehmet Ali Akarsu'nun boğazını kesip, göğsünden bıçaklayarak ağır yaraladı. Akarsu'nun hayati tehlikesi sürüyor.

Diyarbakır'da vahşet: Babasının boğazını kesti!

Uyuşturucunun ne denli zararlı bir madde olduğunu tekrardan hatırladığımız olay, sabah saatlerinde Diyarbakır Yenice Fabrika Mahallesi'nde bulunan bir sitede meydana geldi. 6.kattaki bir dairede oturan Mehmet Ali Akarsu ile madde bağımlısı olduğu öne sürülen Ü.A arasında bir tartışma başladı. Arbedenin büyümesi üzerine, evde bulunan annesi ve kız kardeşini başka bir odaya kilitleyen Ü.A, elindeki bıçakla babasının boğazını kesip, göğsüne darbe vurarak ağır yaraladı.

Diyarbakır'da vahşet: Babasının boğazını kesti! - Resim : 1
Oturdukları site

Komşuların ihbarıyla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Akarsu, ilk müdahalenin ardından Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Ü.A göz altına alındı, anne ve kızı da kilitli oldukları odadan çıkarıldı. Akarsu'nun hayati tehlikesi sürüyor. Ü.A'nın da emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Diyarbakır'da vahşet: Babasının boğazını kesti! - Resim : 2

Kaynak: DHA

Diyarbakır
Sahte para verip kaçmaya çalışırken yakalandı! Kendisini savcı olarak tanıtanlara operasyon Roket fabrikasında patlama: Hayatını kaybeden 5 kişinin kimliği belirlendi Kayserililer dikkat: Sağanak yağış kenti olumsuz etkiliyor