Esenyurt'ta kedi için silahlı çatışma çıktı! Mermi yoldan geçen kuryeye isabet etti

İstanbul Esenyurt'ta bir kişi Scottish Fold cins bir kediyi çalıp, sahibinden para istedi. Olaya kedi sahibinin komşuları da dahil olunca silahlı çatışma çıktı. O sırada mermi yoldan geçen kuryeye isabet etti.

Olay, İstanbul'un Esenyurt ilçesinde meydana geldi. Yabancı uyruklu bir kişinin bakkal dükkanında baktığı Scottish Fold cinsi kedisi, E.Ç. tarafından 13 Eylül'de çalındı. Kediyi çalan E.Ç, yaklaşık bir hafta sonra bakkal dükkanına gelip, kedinin sahibinden para talep etti. Para vermek istemeyen dükkan sahibine destek olarak komşularda olaya dahil oldu.

Esenyurt'ta kedi için silahlı çatışma çıktı! Mermi yoldan geçen kuryeye isabet etti - Resim : 1

MERMİ KURYEYE İSABET ETTİ!

B.B. kediyi geri vermesini söyledi. E.Ç ve B.B. bir süre tartışırken, B.B.'nin babası S.Ş.B araya girdi. E.Ç biraz uzaklaştıktan sonra tabanca ile tartıştığı baba ve oğluna ateş etmeye başladı. Baba S.Ş.B. silahla karşılık verince yoldan geçen bir motosikletli kuryeye silahtan çıkan bir mermi isabet etti. Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Esenyurt'ta kedi için silahlı çatışma çıktı! Mermi yoldan geçen kuryeye isabet etti - Resim : 2

HASTANEYE KALDIRILDI!

Yaralı kuryeye olay yerinde yapılan müdahale sonrası hastaneye kaldırıldı. Silahla ateş ettikleri anlar bir kişi tarafından cep telefonu ile kaydedildi.

Esenyurt'ta kedi için silahlı çatışma çıktı! Mermi yoldan geçen kuryeye isabet etti - Resim : 3

Polis ekipleri olay sonrası şüpheli E.Ç ve B.B ile babası S.Ş.B yakalayarak polis merkezine götürdü.

Kenevir serasına dalan koyunların yürüyüşü viral oldu! Mayoyla gezen mankene verilen ceza belli oldu Antalya'da köpek saldırısı! 10 yaşındaki çocuk ölümden döndü Atatürk'ün fotoğrafına tepki çeken hareketler! İfadesi ortaya çıktı