Haberet.com Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın, hakkında karalama yapan troll hesaplara verdi veriştirdi: Suç duyurusunda bulunacağım tabi yurtdışında değilseniz

Haberet.com Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın, 2017 yılında internette dolaşıma sokulan 'bikini ile namaz kılan kadın' fotoğrafını kendisine aitmiş gibi yaymaya çalışan troll hesaplar hakkında suç duyurusunda bulunacağını açıkladı. Seçim dönemi tüm öngörüleri doğru çıktığı için hakkında karalama kampanyası başlatıldığını kaydeden Aydın, "Bıkmadınız mı kumpasçılıktan, kasetçilikten, iftiradan" diyerek troll hesaplara verdi veriştirdi.

İnternette 2017 yılında yayınlanan 'bikini ile namaz kılan kadın' fotoğrafı, bazı sosyal medya hesapları tarafından 'Buket Aydın bikini ile namaz kıldı' ifadeleriyle yayınlanmaya başladı. 

Haberet.com Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın, hakkında karalama yapan troll hesaplara verdi veriştirdi: Suç duyurusunda bulunacağım tabi yurtdışında değilseniz - Resim : 1

Troll hesaplar tarafından yayılan iftira sonrası Buket Aydın sessizliğini bozarak hesapları yönetenlere verdi veriştirdi. Aydın savcılığa suç duyurusunda bulunacağını belirterek şunları kaydetti:

"KADININ BENİMLE ALAKASI YOK"

"Normalde böyle şeylere cevap vermem ama kantarın topuzunu iyice kaçırdınız. Google'a girin 'bikiniyle namaz kılan kadın' yazın. 2017'ye ait görüntüler çıkacak. Bir takım troll hesaplar bu görüntüleri alıp 'Buket Aydın bikiniyle namaz kılıyor' diye paylaşmışlar. Kadının benimle alakası yok. Hiçbir şekilde bana benzemez. Abuk sabuk iftiralar, karalama kampanyaları.

Haberet.com Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın, hakkında karalama yapan troll hesaplara verdi veriştirdi: Suç duyurusunda bulunacağım tabi yurtdışında değilseniz - Resim : 2

"NE DEDİYSEM HEPSİNİ ACI ACI YAŞADINIZ, ŞİMDİ TÜRLÜ TÜRLÜ İFTİRALAR"

Bıkmadınız mı kumpasçılıktan, bıkmadınız mı kasetçilikten, bıkmadınız mı iftiradan? Bütün seçim dönemi sizin bu rezilliklerinizle geçti. Hala devam ediyorsunuz. Kaybettiniz ya sorumlusu ben değilim. Ben hiçbir zaman taraf olmadım. Seçim dönemi gerçekleri söyledim. Ne dediysem de hepsini acı acı yaşadınız. Şimdi de katlanamadığınız için türlü türlü iftiralar atıyorsunuz. Gerçekten aşağılık ve haysiyetsizsiniz.

"REZİLLİĞİNİZDE BOĞULUN İNŞALLAH"

Hepinize dava açıyorum. Tabi terör örgütü üyesi olmaktan yurtdışında yaşamıyorsanız işlem başlatabilecek Türkiye Cumhuriyeti makamları size. Rezilliğinizde boğulun inşallah."

Haberet.com Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın, hakkında karalama yapan troll hesaplara verdi veriştirdi: Suç duyurusunda bulunacağım tabi yurtdışında değilseniz - Resim : 3

Gri listede aranan Fehmi Öğmen etkisiz hale getirildi Tır otomobilin üzerine devrildi: Ölü ve yaralılar var Kurşun yağdırdılar Dolandırıcılar yakayı ele verdi!