İstanbul'da TEM Otoyolu'nda feci kaza! Tır otomobilin üzerine devrildi: Ölü ve yaralılar var

İstanbul TEM Otoyolu'nda kontrolden çıkan bir tır, ortalığı savaş alanına çevirdi. Tır önce bariyerlere sonra otomobile çarptı. Kazada otomobil sürücüsü Salih Yenidede hayatını kaybetti. Tır şoförü ile 3 kişi yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

İstanbul'da TEM Otoyolu'nda feci kaza! Tır otomobilin üzerine devrildi: Ölü ve yaralılar var

İstanbul'da TEM Otoyolu Çatalca mevkiinde seyir halindeki tırın bariyerleri aşarak karşı şeride devrilmesi sonucu bir kişi hayatını kaybetti. 

TEM Otoyolu'nu savaş alanına çeviren kaza, saat 19.30 sıralarında Çatalca Gişeleri çıkışı İstanbul istikametinde yaşandı.

İddiaya göre Edirne istikameti yönündeki Y. T.'nin kullandığı tır, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi nedeniyle kontrolden çıkarak karşı şeride geçti.

İstanbul'da TEM Otoyolu'nda feci kaza! Tır otomobilin üzerine devrildi: Ölü ve yaralılar var - Resim : 1

Tır, Salih Y.'nin kullandığı otomobilin üzerinde devrildi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

OTOMOBİL SÜRÜCÜSÜ HAYATINI KAYBETTİ

Otomobilde bulunan 4 kişinin çıkarılması için itfaiye ekipleri çalışma başlattı. Kısa süre içerisinde otomobilde bulunan 3 kişi kurtarılırken, sürücü Salih Y'nin hayatını kaybettiği belirlendi. Kazada, tır şoförü Y.T. ile otomobilde bulunan 3 kişi yaralandı.

İstanbul'da TEM Otoyolu'nda feci kaza! Tır otomobilin üzerine devrildi: Ölü ve yaralılar var - Resim : 2

Yaralanan 4 kişi, sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. İtfaiye ekipleri tarafından Salih Y.'nin cenazesi olaydan yaklaşık 2 saat sonra çıkarılarak morga kaldırıldı.

İstanbul'da TEM Otoyolu'nda feci kaza! Tır otomobilin üzerine devrildi: Ölü ve yaralılar var - Resim : 3

İSTANBUL İSTİKAMETİNDE YOL ULAŞIMA KAPANDI

TIR'ın dorsesinin devrilmesi sonucu TEM Otoyolu İstanbul istikameti ulaşıma kapandı. Trafik Kuzey Marmara Otoyolu bağlantı yolundan sağlanıyor. TIR'ın kaldırılması için çalışmalar devam ediyor.

İstanbul'da TEM Otoyolu'nda feci kaza! Tır otomobilin üzerine devrildi: Ölü ve yaralılar var - Resim : 4

İstanbul'da TEM Otoyolu'nda feci kaza! Tır otomobilin üzerine devrildi: Ölü ve yaralılar var - Resim : 5

Kaynak: DHA

Kurşun yağdırdılar Dolandırıcılar yakayı ele verdi! Irak'ın kuzeyinde 2 terörist etkisiz hale getirildi Erek Dağı'nda iki kişi kayboldu: Kimin kurtardığına inanamayacaksınız!