İskenderun'da depremzedelerin kaldığı çadırda yangın: 1 ölü 2 yaralı

Hatay'ın İskenderun ilçesinde depremzedelerin kaldığı çadırda çıkan yangında Ertuğ Veli Eker (18), kardeşleri Yeşim Eker (17) ve Elif Mislina Eker (4) yaralandı. Elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangında yaralanan kardeşlerden 2'sinin durumunun ağır olduğu belirtilirken 4 yaşındaki minik Elif'in yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtulamadığı öğrenildi.

İskenderun'da depremzedelerin kaldığı çadırda yangın: 1 ölü 2 yaralı

6 Şubat günü Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerden 11 il etkilendi. İllerde evleri yıkılan veya hasarlı olan vatandaşlar konteyner kentlere ve çadırlara yerleştirildi.

Depremden en çok etkilenen illerden biri olan Hatay'ın İskenderun ilçesinde depremzedelerin kaldığı çadırda yangın çıktı.

İskenderun'da depremzedelerin kaldığı çadırda yangın: 1 ölü 2 yaralı - Resim : 1

Yangın, saat 02.00 sıralarında Denizciler Mahallesi İmam Hatip Ortaokulu bahçesinde depremzedeler için kurulan çadırda çıktı.

İskenderun'da depremzedelerin kaldığı çadırda yangın: 1 ölü 2 yaralı - Resim : 2

Elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangında Ertuğ Veli Eker (18), kardeşleri Yeşim Eker (17) ve Elif Mislina Eker (4) yaralandı.

İskenderun'da depremzedelerin kaldığı çadırda yangın: 1 ölü 2 yaralı - Resim : 3

Durumu ağır olduğu belirtilen 2 kız kardeş, önce Dörtyol Devlet Hastanesi'ne ardından Adana Şehir Hastanesi'ne sevk edildi.

İskenderun'da depremzedelerin kaldığı çadırda yangın: 1 ölü 2 yaralı - Resim : 4

Ağır yaralanan Elif Mislina Eker hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdiği diğer kardeşlerin ise tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Kaynak: DHA

Hatay deprem yangın
Kiracısıyla kavga etti: 8 yaralı Araç ortadan ikiye bölündü! Konya'da feci kaza Konya'da anne dehşeti! Konya'da doğal gaz zehirlenmesi