İstanbul'da çocukların sesinden rahatsız olup üzerlerine çamaşır sulu sıvı attı iddiası

İstanbul Arnavutköy'de iddiaya göre, akşam saatlerinde sokakta oyun oynayan çocukların sesinden şikayetçi olan bir şahıs, kovaya doldurduğu çamaşır sulu sıvıyı çocukların üzerine attı. Kadından kaçarken, küçük çocukların kaçarken yakalandığı iddia edilirken, cani kadının kovayla çocuklarının üzerine sıvıyı attığı anlar objektiflere yansıdı.

Çocukların geleceğine bile isteye müdahale eden cani kadının olayı 6 Temmuz günü akşam saatlerinde İstanbul Arnavutköy İslambey Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, sokakta oyun oynayan çocukların sesinden şikayetçi olan bir kadın, önce küçüklere hakaret etti. Ardından bir kovaya doldurduğu, içinde çamaşır suyu olduğu öne sürülen sıvıyı çocuklara atmaya başladı.

İstanbul'da çocukların sesinden rahatsız olup üzerlerine çamaşır sulu sıvı attı iddiası - Resim : 1
Çamaşır suyu attığı an

Kadından kaçan çocuklardan bazılarının yere düşerek yaralandığı görülürken, aynı sorunla defalarca karşılaştıklarını belirten mahalleli duruma isyan etti. Kadının çocukların üzerine kovadaki çamaşır sulu sıvıyı attığı anlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı.

İstanbul'da çocukların sesinden rahatsız olup üzerlerine çamaşır sulu sıvı attı iddiası - Resim : 2

"SIVIYI ATAN O, MAHKEMEYE VEREN DE O"

Olayla ilgili konuşan mahalle sakinlerinden Tülay Yılmaz, “Ben bu binaya onlardan önce taşınmıştım binadaki gider suyu sesinden bile rahatsız olup beni rahatsız ediyor bu tarz olayları çok yaşadık ben bu kadın yüzünden çocuğumu başka bir yere göndermek zorunda kaldım. Bu kadının derdi çocuklar dün akşam ben tatil dönüşünde baktım insanlar toplanmış. Çocukların üzerine çamaşır sulu su dökmüş çocuklara kastediyor bildiğiniz. Birde gidip bizi mahkemeye vermiş” şeklinde konuştu.

İstanbul'da çocukların sesinden rahatsız olup üzerlerine çamaşır sulu sıvı attı iddiası - Resim : 3
Konuşan mahalleli

"KARDEŞİM KAÇARKEN YARALANDI"

Kardeşinin yaralandığını belirten Hilal Küçükosman şu ifadeleri kullandı:

“Dün akşam baktık kadın elindeki kovayla çıktı çocuklara su atıyor ve çamaşır suyu kokuyor. Biz polislere haber verdik kendisi suyu atıp kaçtı eve. Benim kardeşim onlardan kaçarken düşmüş yaralanmış hemen hemen her gün aynı şeyleri yaşıyoruz. Çocuklar kendi evlerinin bahçesinde bile oturamıyor. Biz yaşlı annesi var rahatsız oluyordur diye hep yuttuk ama artık dayamıyoruz”
İstanbul'da çocukların sesinden rahatsız olup üzerlerine çamaşır sulu sıvı attı iddiası - Resim : 4
Yaralanan çocuk

Kaynak: İHA

İstanbul Arnavutköy
Metrobüste kavga İngiliz turistle diyaloga giren gümrük memuruna soruşturma 14 yaşındaki çocuk, boğularak hayatını kaybetti Urfa'da kuduz salgını