İstanbul'da sahte parfüm operasyonu! Piyasa değeri 30 milyon TL

İstanbul Arnavutköy'de bir depoya yapılan operasyonda piyasa değeri yaklaşık 30 milyon TL olan 64 bin şişe sahte parfüm ele geçirildi.

  • İstanbul Arnavutköy’de polis ekiplerince bir depoya düzenlenen operasyonda piyasa değeri yaklaşık 30 milyon lira olan binlerce sahte parfüm ele geçirdi.
İstanbul'da sahte parfüm operasyonu! Piyasa değeri 30 milyon TL - Resim : 1

 

2 ŞÜPHELİ YAKALANDI

  • İstanbul Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri, Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde sahte ürünlerin piyasaya sürülmesi suçuna ilişkin yürüttüğü çalışmada Arnavutköy’de bir depoda sahte parfümlerin bulunduğunu belirleyen polis ekiplerince operasyon düzenledi.
  • 19 Nisan’da gerçekleştirilen operasyonda 2 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.
İstanbul'da sahte parfüm operasyonu! Piyasa değeri 30 milyon TL - Resim : 2

PİYASA DEĞERİ 30 MİLYON TL 

  • Depoda yapılan aramalarda, piyasa değeri yaklaşık 30 milyon lira olan 64 bin adet dolumu tamamlanmış parfüm, 104 bin 250 adet etiket, 39 bin 370 adet boş kutu olmak üzere 207 bin 620 ürün ele geçirildi.
  • Yakalanan 2 şüphelinin emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

Kaynak: İHA

14 yaşındaki kız çocuğu, babasını uykusunda bıçaklayarak öldürdü Zonguldak'ta hamile köpeğe silahlı saldırı! Acılar içinde yavrularını doğurdu Hurdacı kılığına giren polis, uyuşturucu tacirini kıskıvrak yakaladı Mardin'de panelvan ile hafif ticari araç çarpıştı! Çok sayıda yaralı var