42 gün sonra Adıyaman'daki binanın enkazından bir kişinin cansız bedeni çıkarıldı

6 Şubat günü meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerde 11 il etkilendi. Ülke genelinde felaketten dolayı on binlerce can kaybı yaşanmışken depremin 42'nci gününde Adıyaman merkez Hocaömer Mahallesi Hocaömer Camii yakınlarındaki bir binanın enkazından bir kişinin daha cansız bedeni çıkarıldı. Kimliği tespit edilemeyen vatandaşın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morguna kaldırıldı.

42 gün sonra Adıyaman'daki binanın enkazından bir kişinin cansız bedeni çıkarıldı

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ilde yıkıma neden olan depremin 42'nci gününde Adıyaman'da bir bina enkazından bir kişinin cansız bedeni çıkarıldı.

42 gün sonra Adıyaman'daki binanın enkazından bir kişinin cansız bedeni çıkarıldı - Resim : 1

Kahramanmaraş merkezli yaşanılan 7.7 büyüklüğündeki depremin 42'nci gününde Adıyaman merkez Hocaömer Mahallesi Hocaömer Camii yakınlarında bulunan bir bina enkazı altında ekiplerin yaptığı incelemeler sonrasında bir erkek cesediyle karşılaşıldı. Henüz kimliği belirlenemeyen ceset, bulunduğu yerden ekipler tarafından çıkarıldı. Yapılan işlemlerin ardından cenaze aracına alınan ceset, kimliğinin belirlenmesi ve otopsi yapılmak üzere Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morguna kaldırıldı.

42 gün sonra Adıyaman'daki binanın enkazından bir kişinin cansız bedeni çıkarıldı - Resim : 2

Kaynak: İHA

deprem Adıyaman Kahramanmaraş
Acılı depremzede çiftin feryadı yürek yaktı Deprem oluyor sanarak balkondan atlayan genç kadın hayatını kaybetti Kirayı 5 bin TL'ye çıkaran ev sahibine gözaltı Kadıköy'de katliam: 34 kedi ölü bulundu!