Konya'da ayakkabı satışı yapan adama, yüzü çarşafla örtülmüş biri kimyasal maddeyle saldırdı

Konya'da ayakkabı satışı ile uğraşan 40 yaşındaki Selahattin Ökçesiz, iş yerinin önünü süpürdüğü esnada çarşaflı birinin kimyasal maddeli saldırısına uğradı. Vücudunda dördüncü derece yanık bulunan Ökçesiz, tedavi altına alındı. O anlar güvenlik kamerasına yansırken, yüzü görünmeyen saldırganın erkek olduğu tahmin ediliyor.

Konya'da ayakkabı satışı yapan adama, yüzü çarşafla örtülmüş biri kimyasal maddeyle saldırdı

Bir anda felaketin gelebileceğini tahmin edemediğimizi gördüğümüz olay, 25 Haziran Pazar günü saat 09.00 sularında Konya Selçuklu Musalla Bağları Mahallesi'nde bulunan Eski Kunduracılar Sitesi'nde gerçekleşti. Selahattin Ökçesiz, dükkanını açtıktan sonra fırçayla iş yerinin önünü süpürmeye başladı. Bu sırada yanına yavaşça sokulan çarşaflı bir kişi, elindeki plastik kabın içinde bulunan kimyasal maddeyi yüzü ve vücuduna fırlatıp kaçtı.

Konya'da ayakkabı satışı yapan adama, yüzü çarşafla örtülmüş biri kimyasal maddeyle saldırdı - Resim : 1
Sokulan saldırgan

Çevredekilerin yardımıyla Konya Şehir Hastanesi'ne kaldırılan Ökçesiz'in yüzü ve vücudunun göğüs bölümünde yanıklar oluştuğu öğrenildi. 40 yaşındaki adamın tedavisi sürerken, polis şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Konya'da ayakkabı satışı yapan adama, yüzü çarşafla örtülmüş biri kimyasal maddeyle saldırdı - Resim : 2
Selahattin Ökçesiz

"SALDIRGAN ERKEK OLABİLİR"

Selahattin Ökçesiz'in babası Sabri Ökçesiz, saldırganın erkek olduğunu düşündüğünü belirterek, ''Oğlum saat 09.00'da dükkanını açmış. Kamera kayıtlarından gördüğümüz kadarıyla siyah çarşaflı bir kişi saldırmış. Saldırganın kadın değil erkek olduğunu düşünüyoruz. Koşusundan, yürüyüşünden onu anladık. Peşinden koşanlar yetişememiş. Elindeki yanıcı maddeyi oğlumun üzerine atıp, kaçmış, Oğlumuzun vücudunda ve yüzünde 4'üncü derecede ciddi yanıklar var. Saldırganın yakalanıp, adaletin yerini bulmasını istiyoruz” dedi.

Konya'da ayakkabı satışı yapan adama, yüzü çarşafla örtülmüş biri kimyasal maddeyle saldırdı - Resim : 3
Sabri Ökçesiz

Kaynak: DHA

Konya
Gurbetçiler bayram için Türkiye'de Bir yetkili kaçak et suçundan yakalandı Kurbanlığı ayaklarından tutup yürüttü Edirne'de ilerlemeyen kavga