Korkutmak için ayağına ateş etti: Yanlışlıkla boynundan vurdu

Adana'da 32 yaşındaki Volkan Deran'ın aynı masada otururken tabancayla öldürdüğü Sefa Can Donma'nın, borcu sebebiyle tartıştığıı Bora T. ile barışmak için kafeye gittiği ortaya çıktı. İfadesinde, "Ayağına ateş etmek istedim. İstemeden boynundan vuruldu" diyen Deran, tutuklandı.

Korkutmak için ayağına ateş etti: Yanlışlıkla boynundan vurdu

İlginç olay, 3 Temmuz günü saat 21.00 sularında, Adana Seyhan Gürselpaşa Mahallesi Aliya İzzet Begoviç Bulvarı'ndaki bir kafede meydana geldi. Arkadaşlarıyla oturan Volkan Deran, aynı masadaki Sefa Can Donma'yı, çıkan tartışmada ayak ve boynundan tabancayla vurdu.

Korkutmak için ayağına ateş etti: Yanlışlıkla boynundan vurdu - Resim : 1
Olayın yaşandığı kafe

Donma, yere yığıldı ve şüpheli olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine adrese, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi yapılan Donma, kaldırıldığı Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 5 Temmuz akşamı hayatını kaybetti.

Korkutmak için ayağına ateş etti: Yanlışlıkla boynundan vurdu - Resim : 2

"YANLIŞLIKLA BOYNUNDAN VURULDU"

Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüpheli Volkan Deran'ın Yeşiloba Mahallesi'nde bir evde saklandığı bilgisine ulaştı. Adrese yapılan baskında zanlı, 2 tane ruhsatsız tabancayla yakalandı. Sefa Can Donma'nın borçlu olduğu Bora T. ile bir süre önce tartıştığı, tanıdıkların araya girmesiyle barışmak için olay günü kafede buluştukları ortaya çıktı. Bora T. ile Donma'nın yeniden tartıştıkları, bunun üzerine Deran'ın tabancayla ateş ettiği belirlendi.

Korkutmak için ayağına ateş etti: Yanlışlıkla boynundan vurdu - Resim : 3

Emniyete götürülen Deran, ifadesinde, "Otururken, birden sinirlenip küfretti. Ben de korkutmak için ayağına ateş etmek istedim. Arbede sırasında yanlışlıkla boynundan vuruldu. Öldürmek istemiyordum" dedi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Deran, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Korkutmak için ayağına ateş etti: Yanlışlıkla boynundan vurdu - Resim : 4

 

Kaynak: DHA

Adana
Çocukların sesinden rahatsız olup, çamaşır suyu attı iddiası Metrobüste kavga İngiliz turistle diyaloga giren gümrük memuruna soruşturma 14 yaşındaki çocuk, boğularak hayatını kaybetti